miercuri, 1 mai, 2024

Eroul zilei! Un politist a preferat sa fie batut decat sa i se fure pistolul! Agresorii l-au atacat din senin

Distribuie:

Publicat:

O patrula mixta de politie a fost atacata de doi indivizi in zona strandului din Piatra Neamt. Cei doi agenti au fost batuti, iar agresorii au vrut sa fure si pistolul. O patrula mixta formata dintr-un politist local si un agent de la Politia Municipiului Piatra Neamt a fost agresata duminica dimineata, 12 august, de doi scandalagii, in strandul din oras. Cei doi politisti au fost atacati de doi tineri, de 23 si 29 de ani, fratii Andrei Ionut si Ovidiu Constantin Niculescu, chiar in momentul in care au coborat din masina de interventie. Politistul local a fost trantit la pamant, iar agresorii au facut acelasi lucru cu agentul Giuliano Ursu dupa care l-au lovit cu pumnii si picioarele incercand sa-i sustraga pistolul.  
 
„In timp ce-l loveau, au incercat sa-i fure pistolul, dar au reusit sa scoata doar incarcatorul suplimentar aflat in locasul special destinat. Politistul si-a scos pistolul din toc si l-a tinut strans, cu ambele maini, in zona pieptului, stand cu fata la pamant. A preferat sa-si ia pumni si picioare in cap, numai sa nu ajunga pistolul la agresori“, a precizat Ioan Canaraul, liderul sindicatului Europol Neamt.
 
Cei doi agresori au fugit in momentul in care in zona a aparut un taxi, si s-au ascuns in padurea din zona strandului. Trupele SAS si o alta patrula solicitate i-au gasit pe cei doi padure, iar incarcatorul a fost descoperit in locul unde acestia l-au aruncat.
 
Incidentul a survenit la nici 48 de ore de la un alt caz in care un politist a fost ranit dupa ce a fost lovit in cap cu o furca. Vineri seara, oamenii legii au fost solicitati, prin apel la 112, sa intervina pentru aplanarea unui scandal in satul Itrinesti, comuna Margineni. Pentru a desparti trei scandalagii, politistii au folosit sprayul lacrimogen, reusind incatusarea a doi dintre agresori. Atunci, cel de-al treilea, in varsta de 35 de ani, din Margineni, a luat o furca cu care l-a lovit in cap pe unul dintre politisti. In acel moment, a fost tras un foc de avertisment in plan vertical, barbatul  fiind imobilizat. Scandalul a fost aplanat dupa interventia luptatorilor SAS.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img