duminică, 19 mai, 2024

Este Andra din nou însărcinată? I s-a făcut rău la filmări

Distribuie:

Publicat:

Andra și-a îngrijorat fanii, la “Românii au talent!”, artista nu s-a simțit bine.

În pauza dintre numerele care evoluau pe scenă, Andra și-a rugat colegii din juriu să-i descânte. Solista a mărturisit că nu este gravidă, dar îi vine să vomite și nu se simte bine. Se pare că Andra a fost doar deocheată, dar a reușit să-și sperie fanii preț de câteva momente.

Andra: Nu mi-e bine. Nu știu și nu-s gravidă. Ziceți-mi și mie un „Tatăl nostru”, că vomit p-aici.

Andi: Cine știe pe aici cu „Tatăl Nostru”?

Andra: V-ați uitat prea mult la ochii mei și d-aia!

Mai în glumă, mai în serios, Mihai Bobonete a încercat să destindă puțin atmosfera. Actorul a reușit cu felul lui simpatic să o facă pe Andra să zâmbească.

Andra: Dumnezeule, nu o să mai vin cu sânii pe afară, că prea deocheată am fost azi. Mâine până în gât mă îmbrac, vă jur”.

Mihai Bobonete: Eu, maxim îți deocheam o țâță, că atât văd de-aici.

Andra: Păi asta zic, dar se duce la stomac, direct.

La finalul zilei, Andra și-a dar seama că decolteul ei “căzuse” puțin în timpul filmărilor.

Andra: Așa a stat toată ziua astă? (n.red. sutienul). Până aici am avut sânii? Și mă vede socru-meu? Știți gluma cu „socru-meu?” care circulă? Era o doamnă și întreabă: se filmează? Păi și mă vede socru-meu? Mă vede socru-meu? Să-mi dai banii pe porc, măh!

Andra a rămas singura prezență feminină din juriul “Românii au talent!”. Și este în continuare preferata telespectatorilor. De asemenea, solista le-a mărturisit tuturor în urmă cu câteva săptămâni că vor avea parte de un sezon foarte interesant.

„Noul sezon vine cu un mesaj aparte din partea concurenților, cred că artiștii au avut nevoie mai mult ca oricând să se exprime și scena Românii au talent le oferă această posibilitate, le dă o voce și un spațiu să își spună povestea.

Telespectatorii vor resimți cu siguranță această „sete a concurenților de a fi văzuți, de a fi aplaudați. Și chiar o merită, sunt extraordinari!”, a declarat Andra. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img