Este de departe cel mai bogat parlamentar al Iasului! Acestea sunt doar sumele oficiale, trecute in declaratia de avere! Pur si simplu afacerea ei a explodat!

0
35

 De trei ani ocupa una din cele mai importante functii de demnitar din tara • A intrat pe lista partidului dupa un scandal- monstru, mai multi membri ai organizatiei de la Iasi cerand o ancheta in acest caz • Senatorul liberal Laura Scantei si-a dublat veniturile din activitatea notariala dupa ce a intrat in Parlamentul Romaniei • Milioane de lei i-au ajuns in conturi de cand a intrat in Parlament

Caz incredibil la cel mai inalt nivel in Iasi. Un politician din judet a reusit ca in primul mandat legislativ din Parlamentul Romaniei sa dea o lovitura de proportii si sa-si sporeasca averea. Senatorul liberal Laura Iuliana Scantei aproape ca si-a dublat veniturile de cand si-a preluat functia parlamentara, in ciuda unui scandal-monstru legat de nominalizarea sa pe lista PNL. De numele femeii se leaga mai multe situatii scandaloase, aceasta avand legaturi cu Tudor Chiuariu, fostul ministru penal al Justitiei. Insa, demn de semnalat este faptul ca, in ultimii ani, activitatea notariala a senatorului PNL a crescut substantial, iar veniturile sale au explodat.

La inceputul mandatului de senator in Parlamentul Romaniei, Laura Iuliana Scantei avea un venit anual de 1,3 milioane de lei de pe urma biroului notarial pe care il are in Bucuresti, in apropiere de Palatul Victoria. Ulterior, cand deja activa in Senatul Romaniei, Laura Iuliana Scantei a inregistrat venituri de peste 2,4 milioane de lei de pe urma biroului notarial respectiv. In anul urmator, veniturile acesteia de la biroul notarial au fost de 2,1 milioane lei. In decursul anului trecut, aceasta a avut un venit de 2,2 milioane lei din activitatea de notar public. Cu alte cuvinte, de cand a ajuns in Parlamentul Romaniei, aceasta a adunat cateva milioane de lei ca notar public, veniturile fiind tot mai ridicate dupa ce si-a luat pozitia de senator.

CONTINUAREA PE BZI.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.