marți, 28 mai, 2024

Eugen, un bărbat din Buzău, a murit după ce motostivuitorul pe care lucra s-a răsturnat peste el

Distribuie:

Publicat:

Eugen, un bărbat de 48 de ani din Mărăcineni, Buzău, a avut parte de o moarte tragică chiar la locul de muncă. Bărbatul a decedat după ce a fost strivit de motostivuitorul pe care lucra. Pentru el nu s-a mai putut face nimic. 

Bărbatul din Buzău a murit în timp ce motostivuitorul pe care lucra s-a răsturnat peste el

Eugen Viciu, un bărbat din Mărăcineni, județul Buzău, și-a pierdut viața ieri într-un cumplit accident de muncă. În timp ce se afla în incinta depozitivului de fier din Mărăcineni, bărbatul, care lucra pe un motostivuitor, a fost strivit de către utilaj, asta după ce acesta s-a răsturnat peste el într-o fracțiune de secundă.

Muncitorul de 48 de ani nu a avut nicio șansă de supraviețuire, căci trupul său a fost prins sub utilajul puternic și sub greutatea de fier a încărcăturii. Colegii săi au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor, însă din păcate medicii nu au mai putut să facă nimic pentru bărbat atunci când au sosit la depozitul de fier.

Era tatăl unui băiat și l-a crescut singur. Divorțase de soția lui

Eugen, era tatăl unui băiat, Robert, iar de acum băiatul va crește fără bărbatul în care întotdeuna a fost încredere și în care și-a pus speranța.

La aflarea veștii că părintele lui a plecat la ceruri, fiul lui Eugen a postat un mesaj trist pe rețelele de socializare, acolo unde imediat prietenii săi au reacționat și i-au transmis condoleanțe și regrete pentru tragedia care s-a abătut asupra întregii familii.

„Tată.. Dacă aş mai putea să îți spun ceva ți-aş zice multe, dar din păcate nenorocirea care a picat pe mine nu mă mai lasă, îți voi promite că de acolo sus o să fac tot posibilul să te fac mândru, şi să devin şofer profesionist, aşa cum vroiai tu să fiu, îți promit că o să te iubesc necondiționat chiar dacă nu îți exprimam lucrul acesta sau nu îți spuneam. Dumnezeu să te ierte Tată! Îți promit că o să te fac mândru! ÎȚI PROMIT ASTA!”, a spus fiul bărbatului decedat.

Cu toții sunt șocați de moartea lui Eugen, iar vecinii au numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului de 48 de ani. Pentru că decestul bărbatului s-a produs la locul de muncă s-a deschis o anchetă a poliției și va fi demarată și o cercetare a inspectorilor ITM.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img