duminică, 3 martie, 2024

Exclusiv! Este definitiv! Puscariasul Relu Fenechiu, ingenunchiat de Finantele iesene! Baronul liberal trebuie sa achite aproape un milion de euro la buget

Distribuie:

Publicat:

 Judecatorii din cadrul Tribunalului Iasi au admis apelul formulat de Fisc in procesul initiat de fostul detinut Relu Fenechiu • Astfel, dosarul in care era contestata executarea silita se intoarce la prima instanta • Ex-liderul liberal ceruse ca actele de executare din cazul sau sa fie anulate • De ani buni, autoritatile incearca sa execute bunurile lui Fenechiu, dupa ce acesta a fost acuzat si condamnat pentru crearea unor prejudicii considerabile in dosarele "Transformatorul" si "Siveco"

Fostul detinut Relu Fenechiu a pierdut o batalie importanta in fata Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) – Serviciul Teritorial Iasi. Astfel, magistratii din cadrul Tribunalului Iasi au admis apelul formulat de catre reprezentantii Fiscului. "Instanta admite apelul declarat de intimata Agentia Nationala de Administrare Fiscala – Serviciul Executari Silite Iasi împotriva sentintei civile din 6 iunie 2018, pronuntata de Judecatoria Iasi, sentinta pe care o anuleaza. Trimite cauza spre rejudecare instantei de fond. Definitiva", au precizat judecatorii Tribunalului Iasi.

La prima instanta, magistratii au admis in parte cererea fostului lider liberal, care contesta executarea silita inceputa de autoritati in cazul sau. "Instanta admite în parte contestatia la executare formulata de contestatorul Relu Fenechiu in contradictoriu cu intimata ANAF. Anuleaza urmatoarele acte de executare silita întocmite de catre intimata: somatia si procesul-verbal de sechestru pentru bunuri mobile din 12 iulie 2017. Respinge cererea formulata de contestator privind desfiintarea încheierii de încuviintare a executarii silite, ca neîntemeiata. Respinge cererea formulata de contestator (Relu Fenechiu – n.r.) privind obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de judecata", au spus atunci magistratii din cadrul Judecatoriei Iasi.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img