sâmbătă, 27 aprilie, 2024

EXCLUSIV! Explicatia TRAGEDIEI de pe soseaua de centura! Soferul care a provocat accidentul MORTAL avea o ALCOOLEMIE uriasa! Raportul IML arunca totul in aer!

Distribuie:

Publicat:

Apar explicatii in cazul tragediei de pe soseaua de centura • Reporterii BZI au aflat ca soferul care a provocat tragedia avea o alcoolemie uriasa • Totul a iesit la iveala in urma necropsiei • Din cate se pare, soferul vinovat ar fi avut o alcoolemie care l-ar fi trimis in pragul comei alcoolice

Apar explicatii in cazul accidentului care a indoliat doua familii din Iasi. Reporterii BZI au aflat ca soferul vinovat de producerea cumplitului accident de pe soseaua de centura avea o alcoolemieuriasa.

In weekend, medicii legisti au efectuat necropsia celor doua cadavre. Soferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 2,10 miligrame alcool pur in sange. La o asemenea alcoolemie este lesne de inteles cum s-a petrecut accidentul si mai ales de ce nu a avut nicio reactie. Inca de la momentul tragediei existau voci care spuneau ca soferul, Cristinel Stoica, mirosea a alcool.

Martorii precizau acest lucru, insa, acum, scrie negru pe alb ca acesta consumase o cantitate mare de alcool inainte de a se urca la volan. Daca ar fi fost depistat in trafic de catre politisti, Stoica se alegea cu dosar penal si ramanea pieton. Nu a fost depistat insa si a provocat o tragedie greu de uitat. Atat el, cat si Diana Maria Dughie au murit pe loc, zdrobiti intre fiarele contorsionate.

Reporterii BZI au mai aflat ca, sub influenta alcoolului se afla si Diana Maria Dughie, insa, valoarea este mult mai mica, de 0,40 miligrame alcool pur in sange. La randul ei, daca ar fi fost trasa pe dreapta de catre politisti, s-ar fi ales cu o amenda si ar fi ramas fara permis de conducere. Aceasta valoare nu ar fi trimis-o insa in fata judecatorilor, cum ar fi ajuns Stoica.

Nu au avut nicio sansa

Va reamintim ca vinerea trecuta, pe soseaua de centura a avut loc tragedia. Un sofer in varsta de 44 de ani (Cristinel Stoica),  care circula dinspre Uricani catre Lunca Cetatuii, pe soseaua de centura, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens intr-un capat de pod.

Soferul unei autoutilitare care circula regulamentar a incercat sa evite impactul, insa a ajuns la randul sau tot pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu autoturismul condus de Diana Maria Dughie.

Martorii au povestit ca impactul a fost unul extrem de violent, masinile fiind distruse in totalitate. Salvatorii ajunsi la fata locului au facut eforturi supraomenesti incercand sa le readuca pe victime la viata, insa, din pacate, au fost nevoiti sa declare decesul.

Din primele cercetari a reiesit faptul ca soferul care se afla la volanul unui autoturism marca Skoda ar fi vinovat de producerea accidentului.El se numea Cristinel Stoica si era din comuna ieseana Rediu.

Surse ale reporterilor BZI au precizat ca barbatul se intorcea la Iasi dintr-un alt oras si se pregatea de petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a fiului sau. Nu a mai ajuns insa. Cel mai norocos a fost Daniel Cristoiu, barbatul care se afla la volanul autoutilitarei. El a scapat cu viata ca prin minune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img