luni, 15 aprilie, 2024

EXCLUSIV: Sentinta-bomba care ii afecteaza pe toti studentii de la UMF! Un tanar a dat in judecata universitatea, dar si Ministerul Educatiei!

Distribuie:

Publicat:

Un student a chemat in judecata atat UMF Iasi, cat si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice • Reclamantul a fost la un pas de a-si pierde calitatea de student, din pricina birocratiei • Cererea sa, de anulare a unor acte emise de UMF si minister, a fost admisa, dar solicitarea privind acordarea cheltuielilor de judecata a fost respinsa de Tribunalul Iasi

Magistratii ieseni au emis recent o sentinta extrem de importanta pentru studentii de la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) "Gr.T. Popa". Astfel, judecatorii din cadrul Tribunalului Iasi au luat o decizie intr-un dosar in care un student strain a chemat in fata instantei atat UMF Iasi, cat si Ministerul Educatiei.

In urma cu mai bine de un an, Ilias Kollaris a dat in judecata UMF Iasi si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice – Comisia Nationala de Echivalare si Recunoastere a Diplomelor.

In cadrul dosarului, Tribunalul Iasi a respins actiunea. Prin cererea depusa la instanta ieseana, Kollaris le cerea magistratilor sa dispuna obligarea UMF si a ministerului de resort la plata catre reclamant a mai multor sume, drept despagubiri materiale si morale, precum si suma de 4.000 de lei, reprezentând cheltuielile de judecata.

cotninuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img