duminică, 28 aprilie, 2024

EXCLUSIV! Tentativa de sinucidere ! A scris “adio” pe geam, dupa care a incercat sa isi puna capat zilelor

Distribuie:

Publicat:

Un iesean a incercat sa isi puna capat zilelor inghitind un pumn de pastile. Acesta a amenintat ca se sinucide, iar vecinii, panicati fiind, au alertat autoritatile prin 112. Intreaga intamplare a avut loc in aceasta dimineata, in satul Perieni, comuna Probota.

La fata locului a fost solicitat initial un echipaj medical de urgenta cu medic de la substatia Bivolari si a fost dirijat un echipaj de Terapie Intensiva Mobila din cadrul SMURD. Dupa ce a inghitit mai multe pastile, barbatul a intrat in coma. Cadrele medicale au gasit langa el o sarma si ulterior au descoperit ca avea rani la nivelul gatului, semn ca probabil ar fi incercat sa se autostranguleze.

“Solicitarea prin 112 a fost facuta la ora 6.45, pentru a se interveni in localitatea Perieni, in cazul unei tentative de sinucidere. Barbatul in cauza a fost gasit de un echipaj medical de urgenta tip B2 al SAJ Iasi, care i-au acordat asistenta de urgenta. Ulterior a fost solicitat un echipaj TIM SMURD”, ne-a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

Dupa acordarea ingrijirilor medicale de prim ajutor, sinucigasul a fost preluat de echipajul SMURD si transportat, intubat si ventilat mecanic, la sectia UPU a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi pentru investigatii de specialitate.

Vecina care a facut solicitarea la 112 a declarat ca barbatul a scris pe geam “adio” si ca recent a venit in tara din strainatate.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img