marți, 7 mai, 2024

Familia Regala, decizie de ultima ora! Unde isi petrec Craciunul fiicele Regelui Mihai

Distribuie:

Publicat:

Familia Regala, in doliu dupa moartea Regelui Mihai, a anuntat ce va face de Craciun. Fiicele Regelui Mihai l vor petrece sarbatorile de iarna in Romania, la Savarsin, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Casa Regala a Romaniei.

„Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei si ASR Principele Radu se vor afla la Savarsin de Craciun si Anul Nou. Toate cele patru surori ale Majestatii Sale au dorit sa fie la Savarsin, alaturi de Custodele Coroanei, in acest final de an marcat de marea suferinta a pierderii tatalui lor, Regele Mihai”, transmite Casa Regala a Romaniei.

Familia Regala nu va putea primi, ca in anii precedenti, colindatorii la Castelul Regal Savarsin, pentru ca se afla in doliu.

Nicolae a participat la funerariile bunicului sau, dar nu a fost lasat sa urce in Trenul Regal, care a plecat din Gara Baneasa. I s-a permis doar sa asiste la inmormantare.

„Va multumesc tuturor pentru gandurile deosebite si mesajele transmise in aceste zile de doliu si de despartire de cel care a fost bunicul meu, Regele Mihai I. Este o pierdere imensa pentru noi toti dar mai presus de aceasta, este o onoare ca l-am avut printre noi. Bunicul meu, Regele nostru, a fost pentru noi toti un model si un simbol de loialitate, generozitate si modestie. Va avea mereu un loc de cinste in sufletul neamului romanesc. Doresc sa ii multumesc de asemenea domnului General Nezir si tuturor celor implicati in onorarea memoriei Regelui Mihai I, Regele nostru, pentru devotamentul si profesionalismul de care au dat dovada in organizarea funeraliilor. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, a scris Principele Nicolae.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img