joi, 16 mai, 2024

„ FARA NUMAR, FARA NUMAR” SUNT BANII ARUNCATI IN VANT DE BOROS

Distribuie:

Publicat:

Criticat aproape in fiecare sedinta de Consiliu Local ( independentul Bogdan Sarbu atragandu-i mereu atentia asupra modului cum se cheltuie banul public, ultimul exemplu fiind organizarea „ Sarbatorii Casului „ care nu a avut nici un feedback pozitiv dar s-au cheltuit niste bani doar de „ amorul „ unui moft)  pentru felul cum atribuie banii manifestarilor culturale, aparute in fiecare luna din neantul  unui pix inteligent, primarul Boros doreste ca suma dedicata lunilor  Septembrie si Octombrie  sa bata recordul. Aproape un miliard de lei ( bani vechi) se vor cheltui pentru imaginea lui Boros, pardon a Barladului. O suma enorma daca ne gandim care sunt nevoile barladenilor si ce se putea face cu acesti bani. Din orice „ zi nationala sau internationala” se va face cate o petrecere decontata de contribuabilii barladeni.                                                            

„ ZIUA PRESEI BARLADENE” NOUA INVENTIE CULTURALA!  

Suntem recunoscatori ca edilul sef Dumitru Boros s-a gandit si la noi, jurnalistii,si a nascut o sarbatoare.  Dar  ne-am fi dorit niste trotuare fara cratere, tomberoanele sa fie macar o data pe luna igienizate caci in aceasta perioada iti iau nasul, sa dispara cateii fara stapan si dupa ce toate problemele majore dispareau, nemaiavand ce scrie, parca mergea si o chermeza.                                                                               

Intr-un oras care se afla acum la peste 20 de ani distanta de Vaslui, edilul sef barladean aloca fonduri pentru: deschiderea proiectului „ Marea Unire si barladenii” 5000 de lei ( materiale promotionale), „ Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice” 15.000 de lei, Ziua Nationala a produselor agroalimentare romanesti – festivalul „ Rodul Toamnei la Barlad” 20.000 de lei ( adica iar gasesc o firma care se ocupa cu organizarea si Primaria deconteaza nota de plata), „ Ziua Palatului Comunal „ scoate din vistierie 25.000 de lei . Acestea sunt manifestarile care „ toaca” cei mai multi bani. Vom avea in aceste luni „ Ziua Armatei” cu 400 de lei, „ Ziua Nationala de Comemorare a Holocaustului in Romania” cu 800, „ Ziua Pompierului” cu 300 si fara suma dar trecuta ca intentie „ Ziua Mondiala a Literaturii”.                                                                         

„ BARLADENII NU AU PLATIT PENTRU CIRC SI PAINE”.       
                                                             
Consilierul independent Bogdan Sarbu a declarat ca „ sunt suficienti barladeni care din putinul lor au platit la inceputul anului taxele. Acestia isi doresc sa aiba un spital performant, copiii sa aiba parte de conditii civilizate in scoli, sa nu mai existe caini fara stapani. Nu au platit „ pentru circ si paine”. Voi propune ca maine ( n.r. astazi in cadrul sedintei lunare a Consiliului Local)ca aceasta suma sa fie diminuata. Este enorm doar pentru ca unii sa faca poze si sa isi arate tocurile” a declarat acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img