vineri, 10 mai, 2024

Fericirea poate fi livrata… prin intermediul florilor

Distribuie:

Publicat:

Fericirea persoanelor dragi din viata noastra nu are pret. De aceea, cu totii incercam sa le oferim motive sa zambeasca indiferent de momentul zilei sau de context. Chiar si momentele mai putin placute din viata pot fi depasite mult mai usor daca alaturi sunt cei dragi. Micile surprize si cadourile simbolice sunt cele mai frumoase. Insa, cand persoanele apropiate noua nu locuiesc in acelasi oras sau cand timpul nu ne permite sa fim langa ele in momentele importante din viata, avem optiunea de a le ,,livra fericire”.

Cum? Apeland la o florarie online de lux si la servicii de livrare flori. Florile au fost si vor fi intotdeauna cea mai buna alegere daca vreti sa ii surprindeti pe cei dragi. Ziua de nastere, onomastica, aniversarea unui eveniment special, nasterea unui copil, absolvirea unei forme de invatamant, o cerere in casatorie si multe altele sunt intotdeauna insotite de flori. De ce? Pentru ca reprezinta cel mai frumos mod de a spune ,,te iubesc”, ,,felicitari” sau chiar si ,,imi pare rau”.

Apeland la serviciile unei florarii online, nu vei putea comanda doar buchete, ci si aranjamente florale pentru diverse ocazii, flori in cutii, cosuri cu flori, buchete de mireasa, flori pentru evenimente corporate si asa mai departe. Practic, pentru orice eveniment ai avea nevoie, o florarie online iti este alaturi.

Cel mai important este si timpul de livrare, care de cele mai multe ori este de 2 ore de la plasarea comenzii, in Bucuresti si in cel mai scurt timp in restul tarii. Se livreaza cu ajutorul curierilor proprii, de aceea timpul este scurt. In plus, acestia au experienta in manevrarea delicatelor flori si va garantam ca le veti primi proaspete si intacte, oriunde v-ati afla.

Este foarte important ca florile sa fie livrate in cel mai scurt timp, atat pentru a le pastra prospetimea, dar si pentru a livra surpriza mai repede, pentru a-i face pe cei dragi voua fericiti in cel mai scurt timp.

Nu va faceti griji in privinta factorilor externi: deoarece florile sunt livrate cu ajutorul curierilor proprii, livrarea nu va avea de suferit si de asemenea, nici florile. Va intrebati cum pot fi livrate florile in siguranta? De exemplu, buchetele sunt asezate intr-o cutie de transport speciala, securizate cu niste tije pentru a le impiedica sa se miste in timpul transportului, impachetate in hartie fina de matase. In interiorul cutie se vor afla si pliculete cu hrana florala, care se dizolva in apa in care vor sta florile ulterior si le vor ajuta sa se pastreze proaspete si frumoase cat mai mult timp.

Nu mai aveti nici un motiv sa va temeti si sa nu comandati flori: trebuie doar sa lasati profesionistii in domeniu sa isi faca treaba si sa va livreze cele mai frumoase buchete si aranjamente. Singura voastra grija va fi fericirea celor dragi si timpul petrecut alaturi de ei. Stim ca programul aglomerat din ziua de astazi nu ne lasa prea mult timp liber, asa ca valorificati fiecare secunda si alegeti servicii de livrare flori! 

Sursa foto: https://www.maisondor.ro/buchet-personalizat-1659

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img