joi, 25 aprilie, 2024

Figura lui Donald Trump a aparut in urechea unui catel haios!

Distribuie:

Publicat:

Figura lui Donald Trump a aparut in urechea unui catel haios! Daca figurile unor presedinti americani au fost sculptate in roca muntelui Rushmore, in urechea interioara a unui Beagle pe nume Chief se ascunde profilul presedintelui american Donald Trump…  ”Daca v-ati jucat vreodata cu un Beagle, stiti cat de inteligenti, activi si curiosi sunt cainii din aceasta rasa. Chief, prietenul meu canin, dovedeste din plin aceste calitati fiind un adevarat nazdravan.

Petrece o groaza de timp amusinand prin gradina, dupa mirosuri numai de el simtite, si, din pacate, asta face ca in urechile lui sa se adune destula murdarie. Ne ocupam cu grija de igiena lui, dar trebuie sa ne luptam cu el de fiecare data cand dorim sa-i curatam urechile. Pentru ca tine foarte mult la ele si si le apara cu indarjire. Acum am aflat si motivul, dupa ce i-am fotografiat interiorul urechii in timp ce dormea si va spun ca n-as fi sesizat aceasta imagine, daca nu mi-ar fi atras atentia o prietena”, spune proprietara lui Chief, o tanara britanica.

Chief trebuie sedat acum, pentru ca un veterinar sa-i examineze interiorul urechii si sa decida daca chistul trebuie extirpat sau nu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img