luni, 29 aprilie, 2024

Fiica Prințului Philip a împlinit 1 an. Cum a arătat tortul special creat pentru prima ei aniversare

Distribuie:

Publicat:

Sărbătoare în familia Prințului Harry. El și soția sa, Meghan Markle au sărbătorit-o pe fiica lor, micuța Lilibet, care poartă numele Reginei Angliei. Deși cei doi soți sunt foarte discreți când vine vorba despre evenimentele din familia lor, s-a aflat că au organizat o mică petrecere în grădina casei, iar în spațiul public a apărut o poză cu tortul pentru aniversarea lui Lilibet.

Bucătarul ducilor de Sussex a arătat tortul pentru ziua lui Lilibet

În weekendul care a trecut, ducii de Sussex au organizat o mică petrecere în aer liber pentru fiica lor care a împlinit 1 an. Printre invitați s-au numărat Zara și Mike Tindall, Peter Phillips și fiicele sale. Petrecerea a avut loc în grădină, cu baloane și jocuri, iar cu această ocazie, Harry și Meghan i-au cerut bucătarului lor să pregătească un tort special.

Claire Ptak a postat pe contul său de Instagram o poză cu tortul despre care presa britanică a spus că este făcut special pentru prima petrecere a fiicei Prințului Harry. Se pare că a fost un tort cu aromă de lămâie și floare de soc. Tot cu această ocazie, Meghan Markle și soțul ei au postat a doua poză cu fiica lor, de când aceasta a venit pe lume.

Micuța Lilibet a fost fotografiată la petrecerea de 1 an, în grădina Frogmore Cottage. Zâmbitoare, cu părul roșcat ca al tatălui ei, fetița apare îmbrăcată într-o rochie albastru pal, cu o fundiță albă în păr.

Aceasta este a doua poză oficială a lui Lilibet după ce ducele și ducesa de Sussex au postat o felicitare de Crăciun pe 23 decembrie. Poza fetiței a fost făcută de fotograful și prietenul cuplului Misan Harriman, care a participat la micul picnic împreună cu soția, copiii și membrii familiei regale.

Invitații de la prima petrecere a fiicei Prințului Harry

La petrecerea organizată de către Prințul Harry și Meghan Markle pentru aniversarea de 1 an a fiicei lor, în grădina Frogmore Cottage au participat cei trei copii ai lui Zara și Mike Tindall, Mia, în vârstă de opt ani, Lena, trei ani și Lucas, de 1 an, precum și Savannah, în vârstă de 11 ani, și Isla, în vârstă de 10 ani – fiicele lui Peter Phillips și Autumn Kelly.

Au fost invitați și nașul lui Archie, Charlie Van Straubenzee. Archie este primul copil al ducilor de Sussex. El are trei ani.

Nu se știe dacă Regina Elisabeta a văzut-o pe strănepoata sa înainte sau de ziua acesteia. Cert este că Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezenți la jubileul de platină, dar au plecat mai devreme, înainte de spectacolul aviatic urmărit de Familia Regală de la balcon.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img