Florentin Pandele, despre probleme pe care le-a avut Gabriela Firea in PSD: ‘Sa te fereasca Dumnezeu sa fii faultat de coechipierii tai’

0
25

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, vorbeşte în premieră despre probleme pe care primarul general al Capitalei le-a avut în PSD, după scandalul cu Liviu Dragnea.

"După părerea mea, în ultimii 30 de ani, nu a fost primar general al Capitalei care să fie mai faultat decât primarul general Gabriela Firea. Noi, în Voluntari, avem o echipă de fotbal, nu e foarte performantă. Folosesc un termen sportiv. Şi să te ferească Dumnezeu să fii faultat de coechipierii tăi. Pentru că, de fapt, fotbalul se joacă faţă în faţă. Şi când eşti în faţă şi eşti faultat de coechipierii tăi care se găsesc în spate, nu e bine. Dar noi iertăm şi suntem oameni de echipă", a declarat Pandele, luni, într-un interviu pentru România TV.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, referitor la relaţia dintre ea şi liderul PSD Liviu Dragnea, că este important, pentru Bucureşti, să reînnoade dialogul instituţional, precizând însă că nu se poate "şterge cu buretele tot ce s-a întâmplat". Primarul general al Capitalei a precizat că nu s-a întâlnit până acum cu Liviu Dragnea, ci doar au avut discuții telefonice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.