joi, 2 mai, 2024

Florin Cîțu face praf propunerile PSD: ‘Astfel de cârpeli nu funcţionează, ele sunt ţopăieli fiscale care nu dus niciodată la nimic bun’

Distribuie:

Publicat:

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, marţi, despre taxa de solidaritate pe sănătate şi educaţie, dorită de PSD, că este clar că cineva care nu se pricepe sau nu ştie cum funcţionează finanţele în România. El a criticat şi intenţia de a da unele deductibilităţi pentru cei cu venituri mici. ”Nu putem să discutăm astăzi o taxă, introducem o taxă aici, mai facem ceva într-un colţ. Astfel de cârpeli nu funcţionează, ele sunt ţopăieli fiscale care nu dus niciodată la nimic bun”, a afirmat Cîţu.

”Este clar că cineva care nu se pricepe sau nu ştie cum funcţionează finanţele în România vine cu astfel de idei. Ştiţi foarte bine că în România a încercat şi Ponta să ne mintă cu o acciză care se duce spre infrastructură. Nu. Banii se duc în buget şi apoi sunt direcţionaţi, nu pot să aibă o destinaţie clară. Deci nu există aşa ceva”, a spus preşedintele Senatului.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img