marți, 21 mai, 2024

Florin Citu a dezvaluit ce a vorbit cu Maia Sandu: ‘Intalnirea a fost foarte buna’

Distribuie:

Publicat:

Premierul României, Florin Cîțu, a avut o întrevedere cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova. Contextul este unul foarte tensionat pentru Cîțu,  având în vedere că reprezentanții USR-PLUS i-au retars sprijinul politic și au cerut schimbarea lui din funcția de premier.

„Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toții preocupați să gestionăm cât mai bine pandemia și să protejăm sănătatea cetățenilor noștri. Am avut astăzi o întâlnire foarte bună cu doamna Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, despre derularea campaniei de vaccinare, cea mai sigură cale pentru a depăși cu bine criza sanitară și a reveni la o viață normală.

Am sprijinit sistemul medical și cetățenii Republicii Moldova prin donația de vaccinuri și echipamente sanitare și vom continua să oferim ajutor. Am discutat cu doamna președinte Maia Sandu despre condițiile în care cetățenii români din Republica Moldova să aibă posibilitatea să se imunizeze împotriva COVID-19 în centre de vaccinare din România, indiferent dacă dețin sau nu domiciliu în țară.

România rămâne cel mai important partener al Republicii Moldova și al cetățenilor ei.

Solidari și responsabili în eforturile de combatere a pandemiei COVID-19 vom depăși cu bine această perioadă și vom reveni la o viață normală”, a precizat Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img