luni, 29 aprilie, 2024

Foloseste acest truc simplu pentru a scapa de puncte negre si a avea o piele curata

Distribuie:

Publicat:

Fiecare femeie vrea sa fie cat mai frumoasa, dar uneori nu ne ocupam de noi atat cat ar trebui, din cauza bugetului. Nu toate metodele de ingrijire necesita sa iti golesti portofelul, insa. Iata cum iti poti curata fata folosind doar un prosopel, lamaie, sare si apa calda:

Pasul 1 – umezeste-ti fata. Ia prosopelul si umezeste-ti fata cu el pentru a-ti deschide putin porii. Acest lucru te va ajuta sa-ti cureti fata mai bine si mai usor.

Pasul 2 – stoarce lamaia. Ia o jumatate de lamaie si stoarce-o pana iese tot sucul din ea.

Pasul 3 – pune sare pe lamaie. Presara aproximativ o lingura de sare pe coaja de lamaie si apoi ia cealalta jumatate de lamaie si stoarce-i sucul peste prima.

Pasul 4 – aplica scrub-ul pe fata. Aplica scrub-ul de lamaie si sare pe fata, mai ales in zonele cu probleme, cu miscari circulare. Evita zona ochilor.

Pasul 5 – indeparteaza scrub-ul. Folosind un prosopel cald, indeparteaza-ti tot scrub-ul de pe fata.

Acum esti gata pentru orice. Acesta este scrub-ul perfect natural, de care orice fata are nevoie si care nici nu costa prea mult.

Sfaturi

Poti sa folosesti suc de lamaie in loc de lamai proaspete. Poti sa folosesti si zahar alb sau brun granulat in loc de sare. Nu urma aceasta procedura in fiecare zi, deoarece poate cauza
iritare.

Poti sa folosesti si alte remedii naturale pentru a scapa de punctele negre:

1. Ulei de cocos + uleiuri esentiale

Umple ¼ dintr-un borcan cu ulei de cocos si incalzeste-l timp de 10-15 secunde la un cuptor cu microunde. Combina uleiul de cocos cu zece picaturi de ulei de lamaie, lavanda si arbore de ceai si amesteca bine. Foloseste o discheta demachianta pentru a-ti aplica solutia pe piele dimineata si seara, dupa ce te speli pe fata. Pastreaza amestecul intr-un borcan inchis la temperatura camerei.

2. Scortisoara si faina de ovaz

Amesteca o lingurita de faina de ovaz cu aceeasi cantitate de pudra de scortisoara. Adauga putina apa calda si amesteca bine. Amestecul ar trebui aiba consistenta unei creme groase. Aplica-l pe fata cu miscari circulare usoare. Lasa-l sa actioneze timp de un minut si apoi spala-te bine pe fasa cu apa rece. Atentie – scortisoara s-ar putea sa fie intepatoare atunci cand o aplici pe fata, dar aceasta senzatie o sa dispara dupa ce te speli.

3. Zahar, miere, ulei de masline si extract de vanilie

Amesteca 1/4 ceasca de zahar alb cu 1/4 cana de zahar brun intr-un castron. Adauga 1/4 cana de ulei de masline si amesteca bine. Adauga apoi 1 lingura de miere si 1/2 lingurita de extract de vanilie. Amesteca toate ingredientele bine si aplica pe zona cu probleme. Clateste-te cu apa calda. Foloseste acest remediu o data pe saptamana si pastreaza-l intr-un borcan etans la temperatura camerei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img