marți, 30 aprilie, 2024

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, anunt important despre starea cantaretului. A facut un apel disperat

Distribuie:

Publicat:

La cateva ore bune dupa ce sotia lui Mihai Constantinescu a anuntat ca artistul a fost stabilizat, fosta sa partenera de viata a transmis un mesaj important in aceasta seara despre starea lui. Mihaela Constantinescu a facut si un apel disperat, iar apropiatii si fanii au reactionat imediat.

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, anunt important despre starea cantaretului

Mihaela Constantinescu, fosta sotie a celebrului solist, a impartasit o veste buna de la spitalul in care se afla internat acesta. Potrivit marturisirii sale, cantaretul se simte mai bine si, in postarea facuta pe Internet, vedeta a facut apel la oameni sa nu mai trimita mesaje de condoleante.

“MIHAI este mai bine!!! Va rog mult nu mai trimiteti mesaje de condoleante!!!” este mesajul scris de Mihaela Constantinescu pe contul ei oficial de Facebook.

Apropiatii si sustinatorii compozitorului s-au bucurat enorm. “Doamne ajuta! O veste buna”, “Ne bucuram. Bunul Dumnezeu sa il ajute sa treaca peste aceste incercari grele”, “Doamne ajuta! Sa fie bine! Merita!”, “Sanatate multa si putere!!”, “Doamne ajuta… recuperare usoara! sunt cinci dintre comentariile lasate de internauti.

Mihai Constantinescu si Simona Secrier s-au casatorit in secret

Mihai Constantinescu si Simona Secrier formeaza un cuplu de mai bine de doua decenii, insa abia in anul 2017 s-au casatorit, dupa ce au amanat fericitul eveniment de mai multe ori. Ceremonia a avut loc in mare secret si, in cadrul unui interviu, artistul a marturisit ca traieste a doua tinerete la varsta onorabila pe care o are. Sotia sa, fosta componenta a trupei Etno, este cu 24 de ani mai tanara decat el. “Nu a stiut nici vantul, nici pamantul. Am avut cativa invitati. Ne-am simtit foarte bine. Le multumim nasilor ca au fost foarte discreti. Nu imi place sa port verigheta. Nunta nu e facuta nici ieri, nici alaltaieri, dar e facuta”, a declarat Mihai Constantinescu.

Sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img