duminică, 19 mai, 2024

Fotbal din inima, la Vaslui: Ajuta-i si tu pe copii din Zgura si Banca

Distribuie:

Publicat:

Sala Sporturilor din Vaslui gazduieste duminica, 9 decembrie, un turneu cu scop caritabil intitulat "Fotbal din inima".
La competitia initiata de Asociatia Suporterilor FC Vaslui si Peluza Nord Vaslui vor participa patru echipe care se vor uni in scop nobil.

Fiecare din cele patru echipe reprezinta trecutul, prezentul, viitorul si atasamentul fata de culorile "galben-verzi" , cele ale FC Vaslui.

Astfel, trecutul este reprezentat de FC VASLUI – OLD BOYS, echipa compusa din fosti jucatori, prezentul de FC VASLUI, echipa alcatuita din actuali jucatori, iar viitorul este reprezentat de LPS VASLUI 2003, din care fac parte juniorii Liceului cu Program Sportiv Vaslui.

Atasamentul fata de culorile "galben-verzi" este reprezentat de "PELUZA NORD VASLUI", alcatuita din fanii infocati FC Vaslui.

Organizatorii, prin acest eveniment, isi doresc sa ii bucure, de Craciun, pe 17 copii din localitatea Zgura, comuna Oltenesti, dar si pe alti  5 copii ramasi fara tata si cu o mama bolnava de cancer, din localitatea Banca.
Toti cei care doresc sa contribuie cu bani, obiecte, hainute ori jucarii, sunt asteptati la Sala Sporturilor incepand cu orele 16:00-21:00 .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img