sâmbătă, 25 mai, 2024

Fotbalistul Andrei Ivan a dezvăluit sexul copilului. Proaspăta lui soție, Anda, mesaj emoționant

Distribuie:

Publicat:

Andrei Ivan și proaspăta lui soție, fosta gimnastă Anda Butuc, radiază de fericire în aceste momente! După ce ieri au mărturisit faptul că o să devină părinți în scurt timp, cei doi au dezvăluit astăzi și care este sexul bebelușului din burtică. Anunuțul a fost făcut chiar de către partenera de viață a fotbalistului, printr-un mesaj emoționant!

Andrei Ivan și proaspăta lui soție au făcut totul pe repede înainte, venind în fața fanilor constant cu câte o surpriză de la o zi la alta. Dacă în urmă cu o săptămână s-au cununat, iar ieri au dezvăluit că vor fi părinți în câteva luni, azi le-au spus fanilor și sexul bebelușului.

Andrei Ivan, tată de fetiță sau de băiat?!

Nu mai este un secret faptul că Andrei Ivan și proaspăta lui soție trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și ori de câte ori au ocazia își delectează fanii cu vești care de care mai bune. Ieri fanii celor doi au fost în extaz când s-a confirmat sarcina după numeroasele speculații încă de la cununia lor civilă, iar azi au aflat sexul bebelușului.

Anda Butuc a dezvăuit azi pe contul ei personal de Instagram faptul că vor fi părinți de fetiță în câteva luni, această veste fiind însoțită de un mesaj extrem de emoționant din partea ei, cât și cu un clip video de la petrecerea de Gender Reveal.

"Îmi trăiesc cel mai mare vis, abia te aștept fetița mea!", a scris Anda Butuc pe contul ei personal de Instagram.

Fanii au reacționat imediat

Bineînțeles, așa cum era și de așteptat, marea comunitate a Andei Butuc și a lui Andrei Ivan a reacționat imediat, mai ales că veștile bune din partea celor doi îndrăgostiți au venit de pe o zi pe alta.

Postarea în care a fost anunțat sexul bebelușului a strând în doar câteva minute mii de aprecieri, iar de asemenea și secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de către fani, astfel că numeroase mesaje frumoase, felicitări și complimente și-au făcut simțită prezența, aducând zâmbetul pe buze viitorilor părinți.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img