marți, 7 mai, 2024

FOTO EXCLUSIV Viata Sandei Taranu, la 81 de ani, pe mosia de la Breaza: “Sunt deconectata de la stirile negative”

Distribuie:

Publicat:

La 81 de ani, Sanda Țăranu, fosta crainică a Televiziunii Române, continuă să aibă o energie de invidiat. Dacă iarna locuiește în București, iată că, în fiecare an, odată cu sosirea primăverii, aceasta își mută reședința la Breaza, unde deține o căsuță de vis. Anul acesta, mutarea ei a coincis cu pandemia și cu starea de urgență, așa că viața la curte a fost și mai apeiciată. Iată ce mai face marea doamnă a televiziunii!

A devenit un obicei ca verile să și le petreacă la Breaza, un loc de poveste cu o casă superbă, pe terasa careia odinioară își sorbea cafea cu soțul. Sanda Țăranu nu a renunțat la aceste rânduieli nici după moartea soțului ei, la care a ținut enorm. 

Văduvă de zece ani și sub povara vârstei de 81 de ani, Sanda Țăranu nu încetează să vină și acum la casa de la Breaza, unde se încarcă cu energie și parcă rememorează timpul de calitate pe care îl avea aici, alături de soțul ei. Fotografiile cu ei din tinerețe, păstrate la loc de cinste, o parte din lucrurile lui valoroase, precum și cartea pe care Sanda i-a închinat-o, "Conversații în foaier", sunt doar câteva dintre lucrurile care îi amintesc de Nicolae Țăranu, prim solist al Teatrului de Operetă din Bucureşti.

CONTINUAREA PE CLICK.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img