luni, 29 aprilie, 2024

Gabriela Cristea, martora unei scene neplacute in tramvaiul 41! Ce a enervat-o pe vedeta: „Vai de capul lor…”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea a fost foarte dezamagita de o scena la care a fost martora in tramvaiul 41 zilele trecute. Vedeta a declarat ca barbatii nu mai stiu sa fie gentlemani cu femeile. Dezamagita, prezentatoarea a povestit in emisiunea pe care o modereaza la Antena Stars ca lucrurile nu stateau asa in trecut.

Gabriela Cristea a afirmat ca toate femeile din tramvai stateau in picioare, iar barbatii erau pe scaune. Prezentatoarei i s-a facut mila de ele si a fost revoltata sa vada ca niciun barbat nu s-a sinchisit sa le dea locul.

„Astazi mergeam eu asa pe strada, iar pe linia lui 41, opreste tramvaiul in statie. Arunc eu o privire asa, iar pe partea pe care eram eu, ma uit pe scaune si vad numai barbati. Ma uit si sus, sa vad cine sta atarnat de bara. Numai femei, vai de capul lor, cu sacose, cu copii. Domnii nu erau deloc trecuti de prima tinerete.

Pe vremea mea, trebuia sa dai locul unei doamne insarcinate. Nu era asa, toti barbatii claie peste gramada, nu toti cu torticolis (n.r. o deviatie bidimensionala a capului si gatului cunoscuta sub numele de „gat stramb’”). Ce mila imi era de ele, toate cu sacose atarnate. Domnilor, trebuie sa invatati un lucru, daca vreti sa va pastrati femeile de langa voi: deschideti-i portiera de la masina, spuneti-i ca este frumoasa, chiar daca arata ca…”, a povestit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este insarcinata din nou

La un an de cand a adus-o pe lume pe micuta Victoria, Gabriela Cristea este insarcinata din nou! Vedeta si sotul ei, Tavi Vlonda vor deveni parinti pentru a doua oara in cateva luni.

Surse din anturajul lui Tavi Clonda au scapat ”porumbelul”. Mandru nevoie mare ca sotia lui este din nou insarcinata, artistul nu a putut sa nu se laude prietenilor si colegilor de trupa. Tavi Clonda nu a putut sa-si mascheze fericirea ca va deveni, din nou, tatic. Spre deosebire de taticul Tavi Clonda, care s-a putut abtine si a imprastiat vestea printre cunoscuti, Gabriela Cristea a fost mult mai discreta. Ea si-a anuntat doar sefii ca este insarcinata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img