duminică, 21 aprilie, 2024

Gabriela Firea, dezaluiri despre Robert Negoita: ‘A venit la mine acasa sa il sustinem pe Liviu Dragnea’

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, afirmă că alianța dintre Victor Ponta și Robert Negoiță este „o alianță a răului”. Firea dezvăluie că în 2015 Robert Negoiță îl denigra pe Ponta și le cerea liderilor PSD să îl susțină pe Liviu Dragnea pentru președinția partidului.

„Nu mă așteptăm, dar luăm lucrurile ca atare. Cred că este o alianță a răului, nu a binelui. Am văzut în conferință doar două persoane care transmiteau săgeți, făceau glume, lansau acuzații fără nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în Capitală și în țară. S-a spus că unii sunt oamenii domnului Dragnea, unii s-au desprins de domnul Dragnea. Este o definiție foarte incorectă. Eu țin minte foarte bine ce s-a întâmplat in PSD și a veni acum și a spune cine e cu Dragnea și cine e anti e o mare ipocrizie.

Când domnul Ponta și-a dat demisia pe Facebook, Robert Negoiță, care se prezinta că un om nou, ieșit din spuma mării, a venit la mine acasă și mi-a spus să nu o susținem pe Rovana Plumb, ci să îl susținem pe Liviu Dragnea. Suna liderii din țară și le spunea că Victor Ponta este un trădător, ne-a vândut, că trebuie să mergem cu Liviu, că este un om capabil. L-a denigrat foarte mult pe Victor Ponta. De aceea spun că este o alianță a răului. Ei împreună încearcă să omoare candidatul Gabriela Firea și dacă nu reușesc măcar să contribuie la destabilizarea mea. Fac jocurile PNL și USR. Discuții știu că au fost, domnul Negoiță se și laudă”, a declarat Firea la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img