duminică, 5 mai, 2024

Gabriela Firea trage cu TUNUL: acuzații de o gravitate FĂRĂ PRECEDENT la adresa Guvernului

Distribuie:

Publicat:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că explicația Guvernului pentru a nu transfera Centura Capitalei în administrația Bucureștiului este datorată faptului că s-ar pierde fondurile europene contractate pentru acest proiect. Firea a explicat că Executivul nici măcar nu a făcut cerere pentru a accesa fonduri europene și există probleme foarte mari, care vor împiedica și pe viitor accesarea de fonduri europene.

”Revin la marota conform căreia ni se spune că nu se poate transfera Centura Capitalei pentru că se pierd fondurile europene. Am aflat în aceste zile că din partea Guvernului nici măcar nu a fost depusă o cerere pentru fonduri europene și nici nu va fi depusă prea curând.

Tot în urmă cu câteva zile am aflat că Centura Capitalei nu are cadastru, nu este în totalitate intabulată, fapt ca mi s-a spus doar acum câteva zile. Am încercat să ajutăm cu grupul de lucru de la PMB pentru a afla care

Mi se spunea că dacă se transferă la Primărie, se pierd niște fonduri europene. O minciună foarte mare, pe care o demontăm astăzi.

Ultima dezinformare am aflat-o din gura unui membru al Cabinetului, care nici măcar nu este membru al Cabinetului, ni s-a transmis aseară că nu există posibilitatea juridică ca municipiul București nu are cum să administreze o suprafață de teren care se află pe teritoriul unui alt UAT.

Trei minciuni s-au spus despre faptul că nu se poate transfera centura ocolitoare de la CNAIR la Primăria Capitalei. Aştept să-l văd şi pe al patrulea, pentru că pe cele trei le-am demontat.”, a declarat Gabriela Firea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img