duminică, 19 mai, 2024

Gafa facuta de prietenul Laurei Cosoi, dupa ce blonda a nascut: ”Sunt convins ca Smiley…”

Distribuie:

Publicat:

Laura Cosoi traieste cele mai frumoase si emotionante clipe din viata ei, vedeta a adus pe lume, in aceasta dimineata, o fetita perfect sanatoasa. Dupa noua luni, in care  a asteptat nerabdatoare sa faca cunostinta cu micuta ei, cele doua s-au intalnit pentru prima oara azi, 11 iunie. Numele ales de Laura Cosoi pentru fetita ei este Rita. Acesta este un nume de origine spaniola si este forma scurta a numelui Margarita si inseamna cinste, onestitate, curaj.

Actrita a postat si prima fotografie cu bebelusul, iar fanii au reactionat imediat, transmitandu-i sute de mesaje, in care o felicita si o incurajeaza. Insa, unul dintre ele ne-a atras atentia! Un prieten virtual a facut o gafa, chiar la imaginea pe care Laura a impartasit-o pe retelele de socializare. Dupa ce a felicitat-o ca va fi o mama extraordinara, l-a adus in discutie si pe Smiley, ca fiind tatal copilului.

Probabil ca prietenul respectiv nu este la curent cu vietile actuale ale celor doi fosti iubiti, si anume ca Laura Cosoi este maritata cu Cosmin Curticapean, iar Smiley se iubeste de aproape un an cu Gina Pistol. Intr-adevar, dupa o relatie de sase ani, Laura si Smiley au ramas foarte buni prieteni. „Felicitari! Sa aveti numai bucurii dupa ea! Vei fi o mama exemplara si sunt convins ca Smiley va fi un tata model„, este comentariul pe care Laura l-a primit la fotografia cu micuta sa, Rita.

Cum s-a energizat pe perioada sarcinii
Recent, a dezvaluit pe blogul sau personal o reteta de bautura energizanta pe care a preferat-o in aceasta perioada si care are foarte multe proprietati nutritive.

“Sunt innebunita dupa ceaiurile reci pe care sa le savurez in perioadele toride. Varianta aceasta de ceai rece este tonica, energizanta si contine vitamine numai bune pentru intarirea sistemului imunitar.
Te-ai saturat de apa plata cu lamaie? Incearca ceaiul din fructe de hibiscus, reteta descoperita in calatoriile mele prin Asia.

Ingrediente:

Ceai de hibiscus
Zeama de la 1 portocala
1 lingurita cardamon
1 lingurita scortisoara
1 lingurita nucsoara
2 linguri miere (daca simti nevoia)
gheata

Se fierbe ceaiul, se infuzeaza si se adauga nucsoara, cardamonul, scortisoara. Se adauga miere daca doresti sa fie mai dulce. Dupa ce s-a racit se strecoara ceaiul si se pune in blender. Amesteci apoi sucul de la portocala cu gheata si gata bautura noastra tonica!”, a scris Laura Cosoi pe blogul personal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img