miercuri, 8 mai, 2024

Game of Thrones: Al treilea episod a doborat recordul de mesaje pe Twitter pentru un serial

Distribuie:

Publicat:

Episodul trei din ultimul sezon din "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a devenit cel mai comentat al serialului pe Twitter, cu 7,8 milioane de mesaje, un record absolut, potrivit BFM TV. Scenaristii serialului "Game of Thrones" au aratat fanilor primele doua episoade care au pregatit terenul pentru batalia epica de 67 de minute din al treilea episod intitulat "Lunga Noapte". "Game of Thrones" se va incheia pe 19 mai.

Numarul total al episoadelor serialului este de 73, inclusiv cele din ultimul sezon. Ele au fost conduse de 19 regizori. Dintre cele mai importante 330 de personaje din primele sapte sezoane, 186 au murit. Serialul, lansat in urma cu opt ani, a primit pana in prezent 132 de nominalizari la premiile Emmy si 47 de trofee. Productia a primit sase nominalizari la Globurile de Aur, iar actorul Peter Dinklage a primit un trofeu pentru rol secundar. De altfel, el a jucat si in cele mai multe episoade ale serialului, 67. "Game of Thrones" spune povestea a noua familii nobile care se lupta pentru a controla taramurile fictive Westeros, in timp ce un dusman vechi revine dupa o perioada de latenta de mii de ani.

Din distributie fac parte Emilia Clarke, Kit Harington, Peter Dinklage si Lena Headey. Serialul este cel mai de succes program al HBO, cu 30 de milioane de telespectatori in Statele Unite, in medie, pentru fiecare episod si fani in intreaga lume. Productia este bazata pe romanele lui George R.R. Martin din seria de cinci carti „A Song of Ice and Fire". Scriitorul este si coproducator executiv.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img