sâmbătă, 25 mai, 2024

George Burcea, mesaj emotionant pentru femeia care i-a dat viata! Ce declarate i-a facut fostul sot al Andreei Balan: “Voi face si filmul despre tine”

Distribuie:

Publicat:

Geroge Burcea trăiește un moment foarte frumos în această zi. Mama cunoscutului actor și-a serbat astăzi ziua de naștere, iar fostul soț al Andreei Bălan a ținut să îi transmită un mesaj emoționant femeii. Dacă până acum George era destul de rezervat în ceea ce privește să își posteze imagini și clipe din viața personală pe rețelele de socializare, se pare că bărbatul a decis că acest moment este unul unic pentru a-și da frâu sentimentelor. 

George Burcea, mesaj emoționant pentru mama sa

George Burcea nu a avut parte de o perioadă atât de bună în ultima perioadă, fapt pentru care nu a postat prea multe aspecte din viața personală pe conturile de socializare. Însă, astăzi, cunoscutul actor a decis să scrie câteve rânduri, mai ales că a fost vorba despre o zi atât de specială. Mama actorului și-a serbat ziua de naștere, iar cu această ocazie, fostul soț al Andreei Bălan i-a transmis un mesaj plin de emoție. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img