Gestul facut de Betty Salam la nunta tatalui ei! S-a ridicat de la masa, iar ce a urmat i-a lasat pe toti fara cuvinte

0
244

În urmă cu cateva zile

Cea care a atras toate privirile, instalând multă emoție în sufletul și privirile celor prezenți, a fost Betty.

Fiica cea mare a manelistului, în mijlocul petrecerii, s-a ridicat de la masa si a urcat pe scenă, alături de orchestra care le cânta deja mirilor, și i-a făcut tatălui, dar și celei care îi este acum mamă vitreagă, o surpriză total neașteptată.

Artista a pregătit o piesă de suflet pentru proaspeții miri, însă, înainte de a le cânta, tânăra a mărturisit că o încearcă emoții puternice și i-a asigurat pe Florin Salam și pe Roxana Dobre de toată dragostea ei.

„Vă iubesc mult, vă doresc tot ce e mai bun de pe lumea asta! Tremur de emoții. Nu vreți să știți câte emoții am. Ce puteam eu să îți ofer eu ție? Am pus toată dragostea mea”, le-a spus Betty Salam mirilor.

Sub privirile atente ale invitaților, dar mai ales ale tatălui, vizibil emoționat și cu lacrimi în ochi, Betty și-a făcut numărul, în timp ce pe fundal, așa cum se cade la o nuntă mare, a avut loc și un foc de artificii de senzație.

”Mi-am dorit mereu să te știu împlinit, să ai cu cine să împarți iubirea ta”, spun versurile piesei cântate de soția lui Cătălin Vișănescu.

În fața unei asemenea mărturisiri, venită chiar din partea fiicei, la brațul soției, Roxana Dobre fiind toată un zâmbet, emoționată și ea, Florin Salam a rămas mut de uimire, a ascultat piesa cu mâinile la gură, parcă mulțumind destinului pentru o așa viață, și gesticulând vizibil, ajungând, într-un final, chiar în fața scenei, lânga fata sa. 

Cum arata mama Roxanei Dobre

Roxana Dobre și Florin Salam spuneau că vor o nuntă restrânsă, dar cum socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg, sute de persoane și-au făcut apariția deja la eveniment. Iată ce vedete din România participă la evenimentul momentului.

Soacra mică, vizibil emoționată, a fost toată ziua în preajma fiicei sale. Mama Roxanei Dobre s-a schimbat în ținuta de seară, o rochie fuchsia, lungă și mulată. Femeia pare sora miresei și nicidecum mama acesteia, căci are o siluetă de invidiat și arată exemplar. Chiar dacă se grăbea să ajungă la eveniment, că doar o dată-n viață se căsătorește Roxana Dobre cu Florin Salam, mama ei s-a oprit în fața localului pentru câteva declarații.

„Casă de piatră și să îmbătrânească împreună. Da, (n.red.- a avut emoții) ca orice părinte. Când a fost să fie de la Dumnezeu, atunci a fost. Ca orice mamă, ne-am sfătuit, ea știe să își aleagă, cu certitudine, tot ce-i mai frumos”, a spus mama Roxanei Dobre, în legătură cu pregătirile evenimentului și cu alegerile pe care le-a avut de făcut fiica sa în acest context.

, în lumea mondenă au bătut clopote de nuntă, Florin Salam și Roxana Dobre căsătorindu-se într-un cadru de poveste, la malul mării, fără să se uite la bani, urmând apoi o petrecere de zile mari.

Pe plajă, mirii au purtat ținute de excepție, însă nici invitații lor nu s-au lăsat mai prejos, tematica fiind aceea ca toată lumea să poarte alb.

Însă, la lăsarea serii, când manelistul și aleasa inimii sale au organizat o petrecere de pomină, a avut loc și un moment de excepție, la care nimeni nu se aștepta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.