marți, 21 mai, 2024

Gheorghe Dinca a rabufnit in timpul audierilor: “Nu ma mai pot gandi, nu mai pot continua. Lasati-ma sa ma linistesc un pic, nu ma mai pot concentra”

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, cel care a rapit, sechestrat, violat, ucis si incinerat doua fete, s-a certat cu anchetatorii, in curtea casei sale, in timp ce era audiat. Dinca a fost supus unei presiuni psihice, sustine primul sau avocat din oficiu. ”A avut mai multe momente de cadere, in care a cerut pauze. Au fost pauze de 1-2 minute, dar si de 15 minute. Nu ma mai pot gandi, nu mai pot continua. Lasati-ma sa ma linistesc un pic, nu ma mai pot concentra.”. Nu au fost momente de furie. totul s-a intamplat duminica, in curtea sa. Familia vrea sa ia legatura cu Dinca, dar nu s-a permis, deocamdata.

"Se faceau presiuni psihice asupra sa sa recunoasca, atat din partea procurorilor, cat si din partea politistilor. La un moment dat s-a enervat si eu le-am astra atentia sa nu mai insiste, ca nu vrea sa recunoasca.”, a spus Bogdan Alexandru, fostul avocat al lui Dinca

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img