Gheorghe Turda si-a dus iubita tinerica in satul natal. Cum a reactionat familia!

0
57

Relatia dintre Gheorghe Turda si iubita lui mai tanara cu 23 de ani pare sa fie din ce in ce mai serioasa! Indragitul solist de muzica populara a facut de curand un pas important in ceea ce o priveste pe Nicoleta, aceasta mergand alaturi de artist sa-i cunoasca acestuia familia. Invitati in cadrul unei emisiuni, cei doi au vorbit despre modul in care a decurs intalnirea.

In luna martie a acestui an, cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda a implinit 70 de ani, insa, pentru el, varsta nu reprezinta un impediment la capitolul „dragoste”. Inca din toamna trecuta, indragitul interpret folcloric a reusit sa cucereasca inima Nicoletei Voicu, colega lui de breasla cu 23 de ani mai tanara. De atunci, cei doi sunt de nedespartit, aparand mereu impreuna la diverse evenimente si, mai mult decat atat, Gheorghe Turda a facut de curand si un pas important in relatia lor.

Gheorghe Turda, relatie serioasa cu Nicoleta Voicu

Cantaretul si-a dus iubita in satul natal, Sapanta, din Maramures, pentru a o prezenta familiei sale. Cei doi au dezvaluit modul in care a decurs intalnirea, Nicoleta marturisind ca s-a simtit primita cu bratele deschise. Artistii de muzica populara traiesc o adevarata poveste de dragoste, in ciuda diferentei de varsta dintre ei, si au decis sa se si mute impreuna, in vara acestui an.

Cum a reactionat familia lui Turda cand i-a cunoscut iubita tinerica

„De curand am fost la Sapanta, tot acasa e mai frumos. Am fost impreuna de vreo 2-3 ori acolo”, a explicat cantaretul Gheorghe Turda. Nicoleta Voicu a sustinut, de asemenea, ca familia partenerului ei a primit-o cu bratele deschise. „Prima intalnire a fost emotionanta. Sunt foarte fericita ca am empatizat unii cu ceilalti si nu a fost ceva fortat, de acceptare sau sa ne obisnuim in timp”, a adaugat si iubita lui Turda, la Pro TV.  

Intre Gheorghe Turda si Nicoleta Voicu, in varsta de 47 de ani, este o diferenta de 23 de ani. „Ne-am intalnit cu multi ani in urma, prin prisma meseriei. Din ianuarie am dat curs unor mesaje si telefoane, ne-am vazut mai des sa ne cunoastem mai bine. Deja locuim impreuna, sunt o femeie hotarata. Trebuie sa tii cont de tine si ce iti doresi tu”, a mai declarat Nicoleta Voicu.

Gheorghe Turda nu vrea sa se mai casatoreasca

Dupa ce sotia lui, Elisabeta Turda, a pierdut lupta cu leucemia in urma cu noua ani, Gheorghe Turda nu se mai gandeste la casatorie, desi are o relatie de ceva vreme cu Nicoleta. Solistul si sotia lui au fost impreuna 37 de ani. „Am fost casatorit o singura data si sotia mea nu va fi inlocuita cu nimeni. Ea seamana foarte mult cu sotia mea, ca pozitie artistica, si fetele mele o iubesc. Nu are sens sa ne casatorim, nici ea nu vrea, nici eu”, delcara cantaretul, in urma cu ceva vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.