duminică, 12 mai, 2024

Giani Kirita pleaca in Republica Dominicana la Exatlon: „Nu pot sa fiu doar…”

Distribuie:

Publicat:

Vestea ca Giani Kirita si Ionut Sugacevschi pleaca in Republica Dominicana pentru a fi alaturi de concurentii de la Exatlon i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii. Fostul concurent din primul sezon al echipei Faimosilor a dezvaluit ce va face acolo.

„Ma duc un pic la caldura”, a declarat Giani Kirita. „Aici vine iarna! I-am spus mamei mele prima. Doamna Nina trebuie sa afle prima. M-a rascolit un pic atunci cand a intrebat cat stau. Copiii au zis ca e ok, sa ma duc. E o provocare de a ma reintoarce. Ma duc in calitate de antrenor, dar vor fi suprize. Nu o sa pot sa fiu doar antrenor”, a mai spus el. Giani Kirita va pleca in Republica Dominicana, iar colegii lui de la „Vulturii de noapte vor avea pe altcineva alaturi e ei. Dar Kirita a spus la Teo Show ca jumatate din sufletul sau va ramane in tara, alaturi de Cazacu si de Victor.

S-a aflat! Iata motivul pentru care Giani Kirita nu intarzie niciodata la intalniri! In Turcia ar fi fost santionat drastic

Ce va face Giani in Republica Dominicana
„Jumatate din sufletul meu ramane aici, cu Cazacu si Victor. Vor trebui sa il primeasca alaturi de ei pe cel care va veni in locul meu. Surprizele sunt mari, nu vreau sa le dezvalui aici. Vor fi mari surprize atunci cand vom ajunge. Trebuie sa folosesti Fiara, sa ii dai drumul pe traseu. Sunt pregatit sa ma duc acolo, am experienta. Ma duc acolo sa ii ajuta pe oamenii aia. Vreau sa ii adun pe toti, sa le dau directia. Dar ei trebuie sa ia decizii. Nu pot sa zic: Pulhac, fa asa! Daca nu intelege…”,”, a accentuat Giani. Alaturi de Giani pleaca si Ionut, cel cunoscut drept Jaguarul, concurentul pe care Vladimir Draghia l-a invins in finala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img