luni, 29 aprilie, 2024

Gina Pistol, cu vanatai pe corp la Untold. Iubita lui Smiley s-a pozat cu un barbat care purta kilt

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol, aparitie sexy si provocatoare in a treia seara de la Untold! Totusi, ea si-a ingrijorat fanii care au remarcat pe picioarele ei cateva vanatai, pe care nu si le- ascund cu make-up. Printre petrecaretii de la cel mai mare festival de muzica electronica din Europa s-a numarat si un barbat care a atras privirile tuturor, in special pe ale prezentatoarei TV. Si asta pentru ca, el purta un kilt scotian si si-a dorit un selfie impreuna cu iubita lui Smiley si prietenul care il insotea.

Gina Pistol, cu vanatai pe corp la Untold Festival

La 36 de ani, Gina Pistol arata la ca 20! Prezentatoarea TV a ales pentru aceasta noua seara de petrecere la Untold o little black dress pe care era scris “Metallica” la care si-a asortat geanta si bocancii. La “o scanare” mai amanuntita, cei prezenti la celebrul festival au observat ca iubita lui Smiley are cateva vanatai pe picioare… cel mai probabil s-a lovit de ceva si… nu s-a obosit sa le ascunda cu fond de ten, de exemplu.

Frumoasa vedeta a avut surpriza ca printre cei care i-au cerut o amintire cu ea s-a numarat si un barbat care era imbracat cu un kilt. Totusi, cel care a facut selfie-ul a fost prietenul sau. Tanarul a atras mii de priviri cu al lui costum traditional scotian.

Smiley se iubeste cu Gina Pistol de anul trecut

Smiley, pe numele sau adevarat Andrei Tiberiu Maria, s-a nascut pe 27 iulie 1983, in Pitesti. El este cantaret, actor, compozitor, producator. Artistul a debutat in cariera ca membru al trupei Simplu. Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu din vara anului trecut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img