marți, 30 aprilie, 2024

Grecu Bianca Oana, ajutorul de sef de post de la Oltenesti, a gasit-o pe femeia disparuta de la Hurdugi

Distribuie:

Publicat:

 

In varsta de 22 de ani, absolventa a Scolii de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina, Bianca Oana Grecu – politista in cadrul Sectia 4 Poliție Rurală Huși, isi ia meseria foarte in serios si o practica cu o dedicatie aparte . Desi este foarte greu sa te faci remarcata printre agenti, tanara agenta, demonstreaza ca o femeie poate sa practice la fel de bine ca si un barbat aceasta frumoasa meserie .

Spre exemplu, in ziua de 28 aprilie, Bianca, in timp ce se afla in dispozitivul de cautare format din politisti si jandarmi, ea a fost cea care a descoperit-o pe un deal din localitate pe femeia in varsta de 34 de ani ce sufera de afectiuni mintale, disparuta in seara zilei de 27 aprilie, de la locuinta in mod voluntar .

 

Agentul de politie rurala Grecu Bianca Oana este ajutorul sefului de post de la Oltenesti, iar de cand practica aceasta meserie, a dat dovada de mult curaj. In urma cu doar cateva zile, aceeași Bianca, fiind in tura de patrulare si primind solicitare sa intervina in localitatea vasluiana Barbosi, comuna Hoceni, aceasta a incatusat un barbat care devenea recalcitrant.

Felicitari Bianca, mult succes in continuare !

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img