sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Guvernul a decis ca zilele de 24 si 31 decembrie sa fie libere pentru sectorul public. BVB anunta ca sedintele de tranzactionare se vor desfasura normal

Distribuie:

Publicat:

Şedinţele de tranzacţionare din 24 şi 31 decembrie 2018 se vor desfăşura conform programului obişnuit, informează joi Bursa de Valori Bucureşti, relatează agerpres.ro.

Guvernul a stabilit, în şedinţa de joi, ca zilele de 24 şi 31 decembrie să fie libere pentru salariaţii din sectorul public, urmând ca recuperarea acestor zile libere să se facă în luna ianuarie a anului viitor, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

"Guvernul a stabilit ca zilele de 24 şi 31 decembrie să fie zile libere pentru salariaţii din sectorul public pentru a face legătura dintre zilele de weekend şi zilele de Crăciun şi de Anul Nou. Aceste zile libere vor fi recuperate prin prelungirea programului de lucru pe parcursul lunii ianuarie, potrivit planificărilor stabilite, deci prin prelungirea programului de lucru normal vor fi recuperate aceste zile libere", a precizat Nelu Barbu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img