duminică, 26 mai, 2024

Halep a lasat Romania pentru un Porsche

Distribuie:

Publicat:

 Decizia Simonei Halep (3 WTA) de a nu participa la intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Canada, programata pe 18 si 19 aprilie la Montreal, a atras dupa sine multe reactii negative. Criticata pentru ca nu ajuta echipa tarii sale intr-un moment atat de important cum este play-off-ul care ar asigura calificarea in Grupa Mondiala, Simona s-a aparat motivandu-si decizia prin “obligatiile” care o forteaza sa participe la turneul de la Stuttgart. “Este foarte greu sa merg sa joc in Canada, sunt obosita, am obligatii la Stuttgart, daca era in Europa ma duceam cu mare drag”, declara ea, chiar la revenirea in tara.

In conditiile in care Simona nu este nici detinatoarea trofeului la Stuttgart si nici nu are puncte de aparat, dupa ce anul trecut era eliminata in turul secund de Svetlana Kuznetova cu 7-5, 7-6 (4), misterul “obligatiilor”  de a participa la “Porsche Tennis Grand Prix” trebuie cautat dincolo de circuitul WTA. Principalul sponsor al turneului este Porsche, Simona devenind recent imaginea constructorului german in Romania.

Porsche 911 Carrera 4 Coupe de 350 de cai putere si contractul de reprezentare cu firma germana – argumentele pentru a “sari” meciul Romaniei

Vezi mai multe detalii AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img