marți, 28 mai, 2024

Haziran, replici acide în mediul online. Iubita lui Luis Gabriel deranjată de gurile rele

Distribuie:

Publicat:

Haziran a avut o nouă ieșire ‘’nervoasă’ pe rețelele de socializare. Iubita lui Luis Gabriel este din ce în ce mai deranjată de gurile rele și se pare că nu mai are de gând să tacă. Artista le dă replica haterilor și îi ia apărarea partenerului ei de viață ori de câte ori i se ivește ocazia. Ce s-a mai întâmplat de data aceasta.

Haziarn și Luis Gabriel se iubesc de ceva vreme, iar de două săptămâni aceștia au devenit părinții unui băiețel minunat. Haziran este cea mai mare susținătoare a lui Luis Gabriel și asta se vede cu ochiul liber din postările de pe rețelele de socializare. În urmă cu doar câteva minute, artista a postat un mesaj acid pentru un internaut care s-a grăbit să comenteze despre munca pe care o depune Luis Gabriel. Care a fost replica lui Haziran.

Haziran, replici acide în online

Haziran este cea mai mare fană a lui Luis Gabriel. Ea și cântărețul se susțin reciproc, iar încurajările lui Haziran pentru iubitul ei nu întârzie să apară. Așa cum este normal fiind persoană publică, mai apar și internauți care vorbesc lucruri deranjante la adresa artiștilor. Ei bine, deranjată până peste cap de comentariile răutăcioase, Haziran a reacționat.

‘’Domnul are impresia că soțul meu cântă pe 200 de lei la colț de stradă aparent. Lucrăm cu case de discuri, impresar și contracte, dl Sabin. Cântă mai bine la altă masă! Ai vrut să faci pe importantul, iar cel de sub tine alt imbecil’’, a scris Haziran pe rețelele de socializare.

Mesajul care a deranjat-o atât de tare făcea referire la faptul că Luis Gabriel nu se prezintă la cântări după ce primește banii. Iar un alt internaut îl susținea cu desăvârșire.

‘’Aveți grijă cu acest lăutar că ia banii și trage țeapă! Nu se mai prezintă!! Nu e caterincă e pe bune!! Ia bani și-l trimite pe ăla a lui vocea a doua!!’’, a scris un internaut. ‘’Merită picioare rupte’’, răspunde un altul, susținând-ul pe primul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img