joi, 30 mai, 2024

HC Vaslui-CSM București, duminică, ora 18.30

Distribuie:

Publicat:

”Suntem o echipă flămândă de puncte!”

Sandu Iacob mizează pe unitatea grupului și în acest sezon. Înainte de start, tehnicianul Vasluiului vede o competiție acerbă, în care opt echipe se vor lupta pentru titlu. Cu toate acestea, Sandu Iacob speră ca formația vasluiană să prindă din nou play-off-ul. Legat de primul joc, acesta vede în Vaslui o echipă ”flămândă” de puncte, iar CSM București rămâne favorită în meciul din prima etapă, aducând în polivalenta vasluian un campion mondial, spaniolul Garcia Robledo.

-Cum vezi noua ediție de campionat?

-Spectacolul sportiv va fi cel puțin la același nivel datorită sistemului de desfășurare a campionatului și a investițiilor făcute de echipele cu bugete și aspirații mari. Sunt 8 echipe care și-au declarat ca obiectiv cel puțin locul 4.

-Care sunt șansele echipei pentru atingerea obiectivului?

-Oficial nu avem un obiectiv impus, dar ne dorim să atragem în sens pozitiv atenția suporterilor de handbal datorită evoluțiilor și rezultatelor noastre. Pentru că putem face o comparație, ne-am simțit mult mai bine în play-off! Vom lupta pentru a fi în primele 8 echipe la finalul acestui sezon!

-Tinerețea poate fi un atu pentru HC Vaslui?

-Tinerețea poate fi un atu în ceea ce privește entuziasmul pe care-l vom avea la meciuri. Unitatea grupului va fi principalul nostru atu și în acest sezon!

-Vine meciul cu vicecampioana, CSM București. Cum va fi?

-Înainte de toate va fi o onoare pentru că vom avea ocazia să vedem un campion mondial în activitate, spaniolul Garcia Robledo, campion mondial cu naționala Spaniei în 2013. Apoi vom încerca să ne ridicăm nivelul jocului față de jocul pe care l-am avut în meciul amical de săptămâna trecută contra celor de la CSM București. Este o echipă cu multă experiență, cu mulți jucători cu selecții la echipele naționale. O echipă fără rezerve, oricare dintre jucătorii CSM poate fi titular la acest moment în oricare altă echipă.

Toate aceste caracteristici ale echipei adverse ne vor motiva pentru a ne bucura de handbal și pentru a lupta de la început și până la sfârșitul acestui meci.

Se vor întâlni o echipă favorită, CSM București, și o echipă “flămândă” de puncte, HC Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img