marți, 7 mai, 2024

Hora uriasa in curtea familiei Ursu din Falciu – Ziua Fermierului -editia I – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

A fost zi de sarbatoare luni, 17 iunie, pe platoul din spatele resedintei familiei Ursu din localitatea Falciu .

Titinel Ursu, administratorul firmei AGRIPROD Ursu, care are ca domeniu de activitate principal achizitionarea si arendarea de teren agricol, a organizat festivitatea “Ziua Fermierului” – editia I. Fratii Ursu le-au oferit celor prezenti, meniuri de mititei si cartofi prajiti, beri si ape cu titlul gratuit . Pe langa masa, atmosfera a fost intretinuta de formatia “Plaiesii” renumita trupa de muzica din Republica Moldova .

Locuitorii localitatii Falciu au ignorat soarele si au petrecut la “Ziua Fermierului” alaturi de familia Ursu . A fost editia l si conform administratorului Titinel Ursu, acesta este doar inceputul, sarbatoarea urmand ca de la an sa fie mai fastuoasa :

“ Ne-am bucurat de prezenta oamenilor din zona la “Ziua Fermierului” cum am denumit-o noi. Am incercat si tin sa cred ca am reusit sa le oferim o zi de relaxare, profitând de ziua libera .

Muncim tot anul campul si ne bucuram de roadele sale, de aceea am dorit sa infiintam aceasta zi . O zi in care toata lumea se relaxeaza si se simte bine .

Totodata vreau sa multumesc agricultorilor, oficialitatilor si reprezentatilor firmelor de utilaje agricole ca au fost alaturi de mine la acest eveniment .

Va astept cu drag si la anul ! “ declara Titinel Ursu – administratorul AGRIPROD Ursu .

De mentionat este faptul ca societatea AGRIPROD Ursu detine in proprietate proprie aproximativ 1700 hectare de teren agricol, clasandu-se in top-ul societatiilor de acest fel de pe Valea Prutului

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img