vineri, 3 mai, 2024

Horoscop 12 august 2018. Nativii care incep o noua etapa in viata

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 12 august 2018. Nu este o zi favorabila planurilor si castigurilor iar astrele va sfatuiesc sa va luati un moment de repaus. Iata horoscopul complet pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC

E o bucurie sa te afli in compania oamenilor tonici, care te vor molipsi si pe tine de buna dispozitie. Alatura-te imediat aventurii la care acestia te invita, pentru ca va transforma ziua intr-o activitate foarte interesanta care va va incarca bateriile.

Nu pastra aceasta zi pentru somn, odihna sau lene casnica, ci cauta sa iesi undeva alaturi de aceste persoane, pentru ca impreuna veti avea o zi de milioane! Iti face bine prezenta lor, deoarece privesc viitorul in aceleasi nuante ca si tine, stimulandu-va unii pe altii.

Horoscop 12 august 2018
TAUR

Nimic nu e vesnic, mai ales lucrurile frumoase de care sufletul tau are nevoie, ca atare azi trebuie sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri care, o vreme, ti-a adus bucurie, liniste, armonie. Ca e despartirea de cineva drag sau ca trebuie sa lasi in urma o etapa care a insemnat enorm pentru tine, simti ca ceva se rupe in interiorul tau.

Nu trebuie sa te cramponezi de ce a fost, lasa lucrurile sa evolueze, pentru ca, in golul ramas, va veni ceva nou, la fel de important pentru suflet. Uita si asteapta cu optimism noutatea!

Horoscop 12 august 2018
GEMENI

Unii cauta cu disperare o solutie, cand tu ai o paleta foarte larga de optiuni la dispozitie si stii sa te folosesti imediat de ceea ce detii. Mai mult, avand o atat de complexa baza de date in minte, ai puterea de a oferi si altora solutii, pentru ca tu le vorbesti din experienta proprie. Si tu ai trecut candva prin problemele cu care se confrunta ei, deci ajunge sa apesi, simbolic, pe un buton, si gata, ai si gasit rezolvarea.

Cine te are astazi in preajma ca prieten, colaborator sau sfatuitor, are numai de castigat, pentru ca tu ai solutii practice la orice intrebare sau nedumerire de-a lor, poate chiar complet neasteptate fata de ceea ce se gandeau ei ca trebuie sa faca.

Horoscop 12 august 2018
RAC

Te comporti ca un om matur, serios, bine organizat, pe care oricine se poate baza. Tot ce promiti tu devine fapt imediat, pentru ca nu stai pe ganduri, ci pui osul la treaba, fie ca e in beneficiul personal, fie al altora.

Ai ceva de oferit lumii, sfaturi bine documentate, o mana concreta de ajutor, un obiect palpabil de care cineva se poate folosi cu succes, ca atare contributia ta e mai mult decat teoretica. E una care se vede si care poate sta la temelia multor reusite de care tu sau altii te vei bucura.

Horoscop 12 august 2018
LEU

Exact acel lucru de la care nu mai asteptai nimic si pe care il trecusei pe linie moarta, poate reveni spectaculos in prim plan, cu o energie noua! Iti da chef de schimbare, deci nu te multumi cu rutina, cu monotonia, cu banalul, pentru ca nu te caracterizeaza. Ia tu taurul de coarne si aprinde din nou scanteia unor initiative personale aducatoare de succes.

Tu nu esti genul care asteapta minuni de la altul, ci le poti declansa chiar tu, iar ideea inspirata care iti este astazi insuflata din senin are efecte fantastice asupra ta. Te implici cu entuziasm intr-un plan de care depinde intreaga familie, iar roadele bune nu vor intarzia sa apara.

Horoscop 12 august 2018
FECIOARA

Nu esti deloc in apele tale, preferi sa fii lasat singur si aproape ca respingi gesturile de afectiune de la cei din jur. Unii nu inteleg de ce te comporti asa, dar azi vrei sa pui pret doar pe propria ta persoana, fara ca nimeni sa te bata la cap.

Doresti liniste, izolare, tacere, ca atare esti in stare sa opresti telefoanele si sa nu discuti cu nimeni. Cei dragi iti vor respecta nevoia de liniste, pentru ca ei stiu ca asa iti incarci tu bateriile, dar nu lasa pesimismul sa te copleseasca.

Horoscop 12 august 2018
BALANTA

Nu trebuie sa privesti lucrurile in perspectiva unui banal hop in care esti astazi prins, pentru ca astfel de momente sunt absolut firesti in evolutia oricui catre marile sale planuri. Nu merg toate ca unse, nu esti un robotel care isi indeplineste sarcina conform programului, ci e normal sa mai ai si momente de oboseala, de slabiciune, de detasare in care nu mai vrei sa faci nimic.

Daca tot e o zi de liniste, accepta acest benefic ragaz si foloseste-l pentru binele personal. Ai sa vezi ca e un cadou binefacator dupa o perioada atat de incarcata, pentru ca, rupt un pic de miezul evenimentelor agitate, privesti lucrurile diferit si descoperi mai usor ce ai de facut, dandu-ti seama ca nu merita sa-ti faci griji!

Horoscop 12 august 2018
SCORPION

Prieteniile nu tin o viata, din pacate, si acelasi lucru descoperi si azi pe pielea ta, deoarece esti in fata unei rupturi. Poate vei suferi o zi, o luna, dar trece, pentru ca un prieten face o eroare colosala fata de tine si e greu de crezut ca i-o ierti atat de usor.

Numai de tine depinde daca poti trece cu vederea gafa sa, de aceea vei pune in balanta la modul cel mai serios daca eroarea sa e pardonabila sau mai faci si de data aceasta concesii? A trage iar si iar de o relatie doar din lipsa de altceva mai bun nu e in beneficiul nimanui, deci gandeste-te bine daca mai merita sacrificii.

Horoscop 12 august 2018
SAGETATOR

Vestile care vin de departe suna excelent, incat simti nevoia sa sarbatoresti evenimentul. Poate auzi despre viitoare casatorii, despre momente fericite din familie sau poate chiar se anunta musafiri bineveniti de la oarecare distanta. Si calatoriile ar putea fi favorizate acum, ca atare iesi oriunde vezi cu ochii.

Aduna-ti familia sau prietenii si plimba-te prin imprejurimi, mai ales daca vremea de afara te inspira la excursii. Nu acasa, ci undeva in afara ei vei gasi azi cele mai bune motive de sarbatorit!

Horoscop 12 august 2018
CAPRICORN

Esti preocupat de un eveniment important pentru reputatia sau cariera ta, de aceea nu poti sta nici azi fara sa mai studiezi un pic, fara sa mai aduni ceva informatie pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important pentru tine si merge de minune, dand dovada de o mare capacitate de concentrare.

Ar fi ideal daca ti-ai dedica ziua unor activitati intelectuale de care depinde viitoarea ta reusita, pentru ca mintea iti merge brici si orice produs al gandirii, al memoriei, al studiului sunt demne de lauda! Citeste, invata, vorbeste!

Horoscop 12 august 2018
VARSATOR

Distreaza-te, bucura-te de o zi relaxanta ca cea de azi si cauta compania altor persoane la fel de vesele si bine dispuse ca si tine. Poate fi ziua perfecta pentru o escapada in natura sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei cobori un pic la nivelul copiilor tai, de parca ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joaca si vrei sa uiti de problemele specifice varstei tale.

Merita sa profiti de atmosfera optimista a acestei zile ca sa redescoperi lucruri marunte si frumoase ale vietii, de care nu ai avut timp pana acum: muzica, plimbari, lectura, joc.

Horoscop 12 august 2018
PESTI

Banii se aduna greu, dar nici nu esti atat de dispus sa-i scoti din portofel, ci te informezi foarte atent daca e momentul unei investitii acum sau nu. Cauti preturi in mai multe parti, astepti mai multe oferte, calculezi fiecare banut cu atentie, pentru ca nu vrei sa dai banii la primul impuls.

E o atitudine foarte buna, pentru ca asa nu risti sa faci o alegere gresita si sa regreti mai apoi graba cu care ai dat banii. Se poate auzi si veste de castig, ca atare investitia de acum poate avea si efecte profitabile in viitor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img