sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop 21 decembrie. Acestea sunt cele PATRU ZODII care vor avea probleme in cuplu!

Distribuie:

Publicat:

Prea mult stres la locul de munca si prea multe discutii aprinse te determina sa ai o discutie serioasa cu superiorii despre comportamentul inadecvat al colegilor. Nici pe plan sentimental lucrurile nu stau prea bine.

Horoscop 2017 TAUR
Te straduiesti foarte tare sa duci la bun sfarsit un proiect pe care il ai la locul de munca, asa ca toata atentia iti este indreptata spre aceasta activitate.

Horoscop 2017 GEMENI
Esti mult prea visatoare si nu ai chef de absolut nimic, asa ca te hotarasti sa-ti prelungesti starea de weekend cu o zi libera in care sa te relaxezi.

Horoscop 2017 RAC
Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite si incerci sa-i raspunzi cu aceeasi moneda, asa ca organizezi o cina romantica pentru sfarsitul zilei.

Horoscop 2017 LEU
Apar niste cheltuieli neprevazute care iti distrug planurile pe care ti le facusei pentru aceasta saptamana, asa ca esti nevoita sa-ti faci un alt plan.

Horoscop 2017 FECIOARA
Ai foarte multa treaba la locul de munca si nu reusesti sa faci fata ritmului alert in care se desfasoara lucrurile, asa ca intreaga zi o vei petrece la birou. Din pacate, acasa nu va asteapta linistea pentru ca ar putea aparea o cearta cu partenerul/partenera.

Horoscop 2017 BALANTA
Ziua te gaseste intr-o stare de spirit foarte buna, cu ajutorul careia reusesti sa emani energie si sa-i bucuri pe cei din jurul tau cu prezenta ta.

Horoscop 2017 SCORPION
Primesti o veste buna din partea unui prieten apropiat, dar care iti incurca putin planurile pe care ti le facusesi pentru aceasta zi. Atentie insa la relatie cu persoana iubita. S-ar putea deteriora.

Horoscop 2017 SAGETATOR
Te certi cu partenerul de viata, iar asta iti afecteaza starea de spirit pentru intreaga zi in care nu mai reusesti sa te concentrezi si sa faci nimic asa cum ar trebui.

Horoscop 2017 CAPRICORN
Ai probleme de sanatate care par sa se agraveze, mai ales ca tu nu faci mare lucru in acest sens. Ar fi momentul potrivit sa-ti faci o programare si sa consulti un specialist. 

Horoscop 2017 VARSATOR
Primesti o suma de bani neasteptata, care te ajuta sa-ti rezolvi o parte din problemele financiare si te scoate dintr-un impas in care intrasei de ceva vreme.

Horoscop 2017 PESTI
Ai un inceput de zi in care nu ai energie si nici chef de munca, de aceea faci eforturi semnificative pentru a-ti reveni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img