sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop 23 august 2019. O zodie va trebui sa revina cu picioarele pe pamant

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 23 august 2019 Berbec
Berbeci, concentrati-va pe principalele voastre dorinte si prioritizati-va sarcinile in asa fel incat sa le puteti rezolva fara nicio problema, pe rand. Ramaneti pozitivi si creativi, iar Universul va aduce doar surprize frumoase in viata voastra. In relatia de cuplu toate lucrurile merg bine.

Horoscop 23 august 2019 Taur
Tauri, exista o situatie care s-ar putea sa creeze o anumita presiune in jurul vostru. Este totusi o oportunitate excelenta pentru a va testa abilitatile in situatii de criza, stresante. Daca aveti insa nevoie de ajutor nu ezitati sa cereti acest lucru celor din jur. In viata personala astrologii anunta surprize din partea partenerului/partenerei.

Horoscop 23 august 2019 Gemeni
Chiar daca va place sa ramaneti in zona voastra de confort, mai ales in ultima vreme, dragi Gemeni, faceti o schimbare. Daca aveti anumite idei, dorinte si asteptari pe care nu le puneti in practica din cauza unor frici, ar trebui sa va luati inima in dinti si sa faceti pasi inainte, spre succesul vostru.

Horoscop 23 august 2019 Rac
Dragi Raci, sunteti deosebit de priceputi sa castigati inimile din jurul vostru, sa faceti conexiuni si sa formati prietenii. Folositi-va abilitatile pentru a cunoaste o anumita persoana care v-a atras atentia recent. S-ar putea sa dezvoltati amandoi sentimente profunde, iar o relatie amoroasa nu este exclusa.

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Runele pentru saptamana 19-25 august 2019

Horoscop 23 august 2019 Leu
O zi plina de inspiratie pentru nativii din zodia Leu. Nu lasa micile obstacole si conflicte sa te indeparteze de scopul tau sau sa-ti spulbere entuziasmul. E unul dintre acele momente in care faci intr-o zi cat altii intr-o luna. Pune-ti ordine in ganduri si actioneaza curajos, mereu cu gandul la cel mai bun deznodamant. Pentru a reusi trebuie sa crezi in propriile forte. E uluitor cate poti face, daca iti doresti cu adevarat.

Horoscop 23 august 2019 Fecioara

Norocul este de partea Fecioarelor maine. Profita de orice ocazie ivita si nu te inchide intre patru pereti. Nicio iubire ca-n povesti nu a sosit ca prin minune de prin bucatarie, suna cativa prieteni si iesi orice iti face placere. Nu poti sti niciodata de unde se iveste persoana potrivita. Si nu uita sa zambesti si sa fii cu ochii in patru. Un simplu schimb de priviri iti poate schimba viata. Si se poate intampla chiar maine.

Horoscop 23 august 2019 Balanta
Balantele ar face bine sa amane o discutie decisiva, mai ales in probleme de ordin sentimental, in special daca sunt iritate sau au chef de cearta. Nu au intra zilele in sac, profita de aceasta zi pentru a-ti pune ordine in ganduri. Gandeste-te cu atentie la ceea ce iti doresti cu adevarat, s-ar putea sa ai niste surprize nu tocmai placute.

Horoscop 23 august 2019 Scorpion
Scopronii care viseaza cu ochii deschisi sunt sfatuiti sa mai dea o tura prin lumea reala. E interesant si acolo, chiar daca iubirile nu-s tocmai ca in povesti. Inainte de dragostea perfecta se obisnuieste o cafea, o plimbare, lucruri simple si frumoase. Si, de obicei, persoana respectiva afla ca este placuta. Asa ca nu mai pierde timpul si incearca un prim pas. Se vor deschide oportuitati la care nici nu visai.

Horoscop 23 august 2019 Sagetator
Din pacate pentru Sagetator, maine nu toata lumea este la fel de intelegatoare care si tine. Nu este o lume perfecta, asadar, fiti prudent inainte de a impartasi informatii personale cu cineva care nu are interesele dvs. Nu puteti avea incredere in toata lumea, dar exista unele persoane pe care le puteti considera prietni, astfel incat sa stiti pe cine puteti conta si pe cine nu.

Horoscop 23 august 2019 Capricorn
Capricorul lucreaza la un obiectiv de viata maine, iar asta ii consuma tot timpul. Trebuie sa stiti ca faceti ce trebuie si doar asa veti ajunge la linia de sosire. Continua sa te concentrezi pe planul tau de viitor, chiar daca uneori crezi ca acesta este un dezavantaj. Nu uita, ca cele mai mari puncte slabe ale tale se pot transforma in cele mai mari puncte forte, daca privesti imaginea de ansamblu.

Horoscop 23 august 2019 Varsator
Varsatorul adopta maine o stare pozitiva, menita sa ii aduca numai lucruri bune. Stare de maine este inlesnita si de prietenii tai, pe care oricine si-ar dori sa-i aiba. Tine-ti prietenii apropiape, deoarece ei sunt o parte importanta a vietii tale si contribuie activ la bunastarea ta emotionala. Nu uita sa fii la fel de prieten cu ei, pe cat sunt ei prieteni cu tine.

Horoscop 23 august 2019 Pesti
Pestii au maine un plan important. E bine sa ai unul, dar nu trebuie sa uiti si ce faci daca planul nu iese, dintr-un mortiv sau altul. Esti sigura pe tine si poate exista un anumit confort in respectarea planului si prezicerea rezultatului, dar imprevizibilitatea este prezenta si va fi intotdeauna. Invata sa te adaptezi la schimbari si sa iti adaptezi planul pentru a-ti indeplini cel mai importante obiectivele pe care le ai maine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img