luni, 6 mai, 2024

Horoscop 23 iulie. Mare atentie la aceasta zodie! Vor da de necazuri

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 23 iulie. Saptamana incepe foarte bine pentru cateva zodii, insa pentru altele situatia s-ar putea complica daca nu sunt atente la ceea ce se intampla in jur. Profesorul Radu Stefanescu prezinta, in exclusivitate pentru cititorii Capital, previziunile pentru ziua de luni. De remarcat ca horoscopul prezentat de acesta este cel mai citit din mediul online, semn ca analizele sale sunt foarte corecte.

BERBEC   Oferi ajutor unui apropiat, ruda sau prieten, il inveti cum sa procedeze. Dupa cum spune vorba, ii dai undita, nu pestele! Esti mereu disponibil ca sa sprijini pe cineva in dificultate. Aproape cu certitudine, la acest inceput de saptamana ai de facut un drum. Poate la o prietena, poate la piata. Utilizeaza orele de lumina naturala pentru activitatile curente si nu te deplasa dupa caderea intunericului. Cineva lauda un magazin ieftin. Sigur ca o sa te duci acolo! Pana la urma nu se intampla nimic rau, dar vei verifica proverbul: la pomul laudat…

TAUR In acesasta zi de luni afacerile personale sunt, din fericire, bine aspectate. Azi poti sa dai curs cu curaj intereselor proprii, dar trebuie sa fii mai optimist si sa gandesti de bine, pozitiv. Pastreaza prieteniile de afaceri strict conventionale si nu-ti baga partenerii de afaceri in casa. Macar astazi – pentru ca poate iesi cu vorbe duse cui nu trebuie! Favorurile stelelor se indreapta spre familie. Noile asociatii, pe termen scurt, sunt favorizate.  Trebuie sa fii conservator si sa refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

GEMENI Ai parte de o atmosfera placuta, chiar blanda, atat la serviciu cat si acasa. Profita de bunatatea stelelor, dar fara sa exagerezi. De exemplu, evita excesul de dulciuri si inghetata! Pune-ti problemele personale intr-o prioritate si ordine fireasca si planifica astfel lucrurile incat sa-ti satisfaca filosofia ta despre viata. Sigur, daca ai o astfel de filosofie. Si o veste buna: amorul este bine aspectat! Nu da curs propunerilor extravagante, mai ales in a doua parte a zilei, sau care pur si simplu nu-ti plac, odihneste-te si relaxeaza-te. O carte buna, sau un film interesant pot crea un climat confortabil.

RAC Domeniul profesional este pozitiv influentat, la fel si carisma proprie a nativilor din zodie. Lasa lucrurile sa se aseze singure si nu interveni in niciun fel. Dar, trebuie sa fii diplomat si zambitor cu cei dragi! A doua parte a zile este si mai convingatoare in presupunerile tale. Ramane doar sa spui: am zis eu! Evita astazi discutiile seriose si strategice cu femeile, de orice sex ai fi. Cu un compliment bine plasat poti schimba cursul discutiei. Seara relaxanta – de cata vreme nu ai mai fost la o terasa? Daca spui „de ieri” inseamna ca esti bine orientat!

LEU Zi buna cooperarii, lucrului in echipa. Trebuie, numai, sa te concentrezi, ai o mare putere de focalizare, insa pe termen scurt! Lasa comentariile pe alta data, acum vezi ce este de facut! Hai sa vorbim un pic despre sanatatea ta. Fara sa avertizeze, variatiile de temperatura, umiditate si presiune (impreuna cu mereu prezenta gravitatia) imbatranesc organismul si fragilizeaza neacceptabil sistemul circulatoriu. Atentie, deci! Se stie ca Leii, statistic vorbind, au probleme cu inima si cu sistemul circulatoriu. Nu ar fi o idee rea sa-ti faci ceva analize, asa, pentru confortul tau spiritual, dar fara sa imbogatesti mai mult “mafia in halate albe”!

FECIOARA Ai unele informatii bune, vesti placute. In sfarsit! Te-ai saturat de tragedii si rautati. Incearca astazi, fata de cei din jurul tau, sa eviti episoadele in care trebuie sa dai explicatii! Evita incidentele domestice si nu supralicita in discutiile cu colegii. Fa un tur de telefoane pe la prieteni si cunoscuti. Poate aflii ceva interesant sau macar picant. O veste buna si una invers. Nu exagera cu taiatul firului in patru, pentru ca nu este cazul. Lucrurile sunt asa cum le-ai vazut de prima data. Tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape! Dar nu ii lua in brate.  Fii conventional in noile relatii cu cei care doresc sa-ti devina prieteni.

BALANTA  Este necesar sa alegi cu grija modul de rezolvare a problemelor sentimentale, solo, sau in duo. Nu pierde timpul, nu te epuiza cu probleme minuscule, intregul e mai mare ca suma partilor! Zi favorabila calatoriilor scurte, evenimentelor sociale si artistice. Nu fa promisiuni, nici nu astepta propuneri. Cooperarea cu noii tai parteneri sau prieteni incep sa-si arate roadele. O zi placuta, bine aspectata sentimental. Treburile neterminate trebuie analizate si daca se poate, gandeste-te cum sa le finalizezi. Nu incepe astazi proiecte sau afaceri noi.

SCORPION  Trebuie sa alegi, asa este viata! Ea este compusa din deciziile noastre, bune sau rele. Sigur, spui tu, necazurile ti le fac cei din jur, ceilalti, mereu ceilalti! Sa stii ca ai dreptate! Lasa analizele sofisticate pe alta data. Astepti un calator, sau calatoresti. Calatorie care poate fi doar pana la piata, la cumparaturi. Rosii si branza. Nu este o zi in care sa faci schimbari esentiale. Totusi mai pe seara ai un prilej excelent sa pui la punct sau sa lamuresti unele probleme legate de casa, camin, familie, sau proprietati (camera, apartament, casa, vila, bicicleta, masina, palat, iacht, … cuirasat)!

SAGETATOR Iti imbunatatesti imaginea publica prin vorbe bine gandite fata de cei din jur. Le spui ceea ce vor sa auda! Mizeaza pe fantezie si imaginatie, ai nevoie de ele in cotidianul plictisitor. Cheltuielile facute astazi, cu configuratia astrala respectiva, poti sa le treci direct la pagube. Planetele colective arata aspecte „ilegale”. Ceva se intampla in familia ta. O intriga, un complotel, ceva – soapte in amurg si intalniri secrete pe inserate. Este momentul sa pregatesti contramasurile, adica sa iei unul cate unul pe membrii familiei la cate un interogatoriu vesel dar… complet! Poate nu este decat pregatirea secreta a unei petreceri… dar daca este alceva!

 

CAPRICORN  Esti intr-o perioada de emulatie si avint, dar nu te lasa incarcat cu treburi suplimentare. Pune-ti lucrurile in ordine, atat bunurile materiale dar si sentimentele, fa-ti un plan! O zi obisnuita cu un horoscop in care troneaza in zodia ta doua planete retrograde Saturn si Pluton, zi in care rutina te cam plictiseste. O veste care se vrea senzationala, dar nimic interesant, pana la urma. Intalniri care iti fac placere. Pe seara o invitatie, sau o petrecere, in orice caz, lume multa. Ai de ales cum si cu cine te distrezi. Sa nu faci promisiuni, nici in gluma – Saturn, retrograd, din zodie, in domiciliu, arata o posibila neintelegere de catre altii a bunelor tale intentii.

VARSATOR   Rabdarea ta s-a cam risipit, dar nu poti renunta tocmai acum. Cata vreme esti sanatos si nu pierzi bani, poti continua! Astazi sunt posibile, din nou, cateva probleme legate de transport. Astazi este zi de vizite. Viziteazi tu sau primeste vizite de la persoane prietenoase si confortabile din punct de vedere psihic, in prezenta carora te simti bine. Supravegheaza-ti regimul alimentar. Evita suprasolicitarea si nu manca dupa caderea intunericului. Pastreaza-ti calmul si umorul mai ales in relatiile de familie. Vesti bune de departe. Totul pare ca se desfasoara dupa cum te-ai gandit!

PESTI Incerci sa iesi din cotidian, sa spargi cenusiul, ca si cum supravietuirea ta ar depinde de asta. Vrei si meriti mai mult, dar trebuie sa mai incerci, sa faci eforturi, sa mai ai rabdare. O zi de analiza si sinteza.  Problema la ordinea zilei: veniturile familiei tale Chiar daca esti partial multumit de rezultat evita cheltuielile extravagante si nefondate. Bunul tau plac este un motiv suficient de tare, insa!  Adica daca iti doresti ceva – ei bine, cumpara acum, pentru ca nu stii ce se va intampla maine. In a doua parte a zilei ai programat cumparaturi dar programul se schimba. Este de bine, pentru ca primesti o vizita neasteptata, dar placuta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img