duminică, 5 mai, 2024

Horoscop 7 iulie 2018 – O zodie are mari sanse sa isi intalneasca jumatatea astazi

Distribuie:

Publicat:

Astazi o s-avem curaj sa facem lucruri la care nu ne incumetam de teama unui esec, al unui refuz, iar daca avem o stare interioara buna, de echilibru, o sa reusim ce ne-am propus.

Vibratia zilei este 7 si intuitia ne spune ce s-alegem ca sa nu dam gres.

RAC
Se poate sa va-ntalniti perecehea de suflet, daca n-aveti pe nimeni si sa va-mpliniti si visul de a fi cei mai importanti si voi pe langa ei. Se poate sa va duceti in vizita, la petreceri, o fi vreo ceremonie si-o sa revedeti oameni dragi c-aveti nevoie sa va regrupati si voi, c-ati cam lipsit de la mondenitati.

LEU
E posibil sa deveniti si mai vizibili in societate poate pentru ca ati repurtat un succes si daca-ati prins gustul o s-o tineti tot in stilul asta de invingatori. Or sa va invite niste prieteni la o zi de nastere sau la un botez, un miniparty, copiii pot fi cei mai importanti si voi pe langa ei.

FECIOARA
Se poate sa primiti un cadou, sa va scoata cineva la plimbare, sa revedeti, dupa cine stie cata vreme marea. O sa cheltuiti o suma de bani pe lucruri care va fac placere si de care au nevoie si ai vostri, ca sa aveti cu totii o stare de buna dispozitie, un confort sporit.

BALANTA
O sa le faceti cinste prietenilor, ii scoateti la masa, la plimbare in parc, la mare, la munte – in functie e posibilitati. Se poate sa gasiti un bilet mai ieftin la un hotel, o pensiune si sa va duceti in doi, sa va relaxati, sa pornti cu forte proaspete intr-o noua aventura profesionala.

SCORPION
E posibil sa va faca o persoana o surpriza de proportii si sa va ia bilete la un concert sau ca sa plecati intr-un city break. Poate va pregatiti de o ceremonie , va compuneti o tinuta de mare clasa, va-mbunatatiti look-ul si va ganditi si la propria relatie sentimentala s-o duceti pana la starea civila, sa va casatoriti.

SAGETATOR
Se pare c-o sa va mobilizati sa-i adunati pe prieteni intr-un grup cu care sa luati parte la diverse evenimente de interes comun. Se obseva un anturaj pe gustul vostru si o sa va deplasati spre munte, mare, si-n alta tara, dupa cum obisnuiti, si-o sa luati pulsul altor zone geografice.

CAPRICORN
O sa va prinda bine o iesire in lume c-o sa dati de niste oameni de afaceri care sa vina cu o idee de colaborare. Or sa va ia pe sus niste rude care dau o masa festiva pentru o reusita la scoala, la examene, sau pentru ca s-au angajat undeva, ca s-au logodit si o sa fie frumos, cu bucurie.

VARSATOR
Ati putea petrece vreo doua zile departe de casa impreuna cu omul drag si sa uitati de griji, sa va puneti si ordine in ganduri. Se poate sa re-compuneti la repezeala grupul cu care iesiti pe la evenimente, in excursii si o sa aveti prilejul sa-ntalniti pe cineva cu care sa va refaceti viata sentimentala.

PESTI
O sa umblati la fondul de rezerva ca sa puteti iesi fie in doi, fie cu grupul de amici pe undeva la plimbare, la distractie. Poate o sa scapati de o greutate de pe suflet daca o sa vorbiti deschis cu fiinta pe care o iubiti si pe care o vreti pentru totdeauna in viata voastra.

BERBEC
Se poate sa va invite nasii, finii, cineva apropiat la masa si daca va duceti pentru ca oamenii sunt pe sufletul vostru.

TAUR
Se pote sa apara cineva care sa va schimbe viata si sa faceti niste lucruri de care nu va credeati in stare.

GEMENI
E momentul marilor intalniri si e bine sa iesiti pe la mondenitati, sa nu treaca vreo sansa pe langa voi.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img