luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop 8 iulie: Astrologii va sfatuiesc sa faceti ceea ce va ghideaza inima, ceea ce simtiti

Distribuie:

Publicat:

Astrologii va sfatuiesc sa faceti ceea ce va ghideaza inima, ceea ce simtiti. Nu mai analizati la nesfarsit ce se poate intampla, actionati impulsiv, s-ar putea sa va aduca un final fericit. 

Evitati aglomeratia, certurile si situatiile tensionate. Seara ar fi o ocazie buna sas va relaxati in compania celor dragi, apropiati. 

Horoscop 8 iulie 2019 Berbec
Berbeci, trebuie sa va pastrati controlul asupra emotiilor. Acest sfate ste relevant mai ales pentru cei care lucreaza sub presiune sau au un proiect foarte important de terminat, iar sefii sunt persoane puternice, influente si poate despotice, caci in astfel de cazuri, nerespectarea sarcinilor poate duce chiar si la pierderea pozitiei in companie.

Horoscop 8 iulie 2019 Taur
Tauri, asigurati-va ca ceea ce va doriti sa faceti in viitor poate duce spre castig. Nu este o perioada buna, benefica, pentru riscuri, motiv pentru care trebuie sa fiti siguri pe alegerile voastre. Daca nu mai gasiti bucuria de a face ceva, atunci este timpul pentru o schimbare in acea zona. De ce sa stati in suferinta doar pentru ca obisnuinta va face sa credeti ca asa e corect? Luati atitudine!

Horoscop 8 iulie 2019 Gemeni
Gemeni, este o zi buna pentru activitati culturale. Iesiti la un film, la o piesa de teatru in parc sau vizitati un muzeu. Chemati alaturi de voi o persoana draga, un prieten, sau pe cineva special, mai exact, ar fi ocazia perfecta pentru o intalnire romantica. Astfel veti intelege si veti descoperi si cate lucruri aveti in comun si daca o posibila relatie amoroasa ar merge intre voi.

Horoscop 8 iulie 2019 Rac
Raci, in aceasta zi stati departe de locurile aglomerate. Poate fi vremea de afara, extrem de calduroasa, ori poate fi vorba de o stare generala nu favorabila, insa ar fi indicat sa ramaneti in locuri mai retrase. Daca trebuie sa mergeti la serviciu, atunci alegeti rutele mai putin frecventate, pentru a nu sta multa vreme in imbulzeala orelor de varf.

Horoscop 8 iulie 2019 Leu
Nativii din Leu vor avea parte, astazi, de mult noroc in dragoste. Astrele v-au ascultat cerintele si au facut in asa fel incat toate dorintele voastre sa fie indeplinite. Astazi exista o mare sansa sa intalniti persoana perfecta. Va veti da seama de acest lucru inca de la primele priviri. Pe parcurs ce timpul va trece, veti realiza ca nu v-ati inselat nicio clipa si ca totul este ca intr-o poveste. Acum depinde doar de voi cum veti reusi sa administrati situatia si sa evitati sa va victimizati. Profitati de faptul ca sunte fericiti si uitat toate celelalte probleme!

Horoscop 8 iulie 2019 Fecioara
Nativii din Fecioara vor avea, astazi, sansa sa isi contureze viitorul. Veti fi pusi in fata unei decizii extrem de importante de al carei raspuns depinde tot viitorul vostru. Ganditi-va bine si analizati pe toate partile, insa aveti incredere in instinctul vostru. Pana la urma, destinul il puteti construi si singuri. Totusi este foarte important sa aveti parte si de putin noroc, insa nu va puteti plange ca norocul nu a fost de partea voastra in tot acest timp. Chiar daca nu ati realizat, sunteti niste norocosi. Bucurati-va de viata!

Horoscop 8 iulie 2019 Balanta
Nativii din Balanta isi vor pierde firea, astazi, dupa ce vor descoperi ca unul dintre cei mai buni prieteni a fost, in realitate, un profitor. Desi l-ati considerat dintotdeauna un prieten bun, un ascultator si un tovaras de milioane, acel prieten va 'reusi' intr-un fel sau altul sa va dezamageasca. De la caz la caz, nivelul de dezamagire poate diferi, astfel ca puteti trece cu vederea tradarea sau, din contra, sa rupeti orice legatura. Nu aveti incredere in nimeni in afara de voi insiva, iar viata vi se va schimba considerabil.

Horoscop 8 iulie 2019 Scorpion
Nativii din Scorprion vor avea o zi extraordinara. Toate asteptarile voastre vor fi implinite de familie si de prieteni si veti fi in centrul atentiei. Aceasta postura, de care sunteti indragostiti (dintotdeauna), va convine de minune si veti avea tendinta de a exagera. Evitati o situatie penibila si incercati si sentimentul modestiei, chiar daca vi se pare ceva inutil. La sfarsitul zilei, fericirea va va face o vizita surpriza.

Horoscop 8 iulie 2019 Sagetator
Pentru tine totul se invarte astazi in jurul carierei. Este posibil sa fi implicat intr-un proiect care, pe termen lung, sa-ti aduca numeroase satisfactii. De asemenea, exista posibilitatea de a face cunostinta cu un personalitate din domeniul in care activezi. Lasa emotiile de o parte si bucura-te de fiecare moment. Ai multe de invatat si trebuie sa aprofundezi cunostintele pe care le capeti de pe urma evenimentelor in care esti implicat astazi.

Horoscop 8 iulie 2019 Capricorn
Esti implicat in actiuni pentru care nu esti pregatit si asta iti da palpitatii. Sunt momente in care nu poti decat sa te increzi in norocul tau caracteristic. Ceea ce s-ar putea sa nu fie chiar atat de rau pe cat crezi. Nu uita ca cine nu isi asuma riscuri nu are cum sa ajunga departe. Important e sa tintesti pentru teluri inalte. Poate nu le vei atinge, dar nu are cum sa fie mai rau decat punctul in care te afli acum.

Horoscop 8 iulie 2019 Varsator
Incearca sa-ti aduci aminte de apropiatii cu care nu ai mai intrat in contact de mult. Degeaba te gandesti la o anumita ruda sau la un prieten, daca nu ai curaj sa pui mana pe telefon si sa suni. Fa tu primul pas, daca se pune problema unei reconcilieri. Poti sa fi omul mai mare si sa intinzi mana pentru a face pace. Pe de alta parte, este momentul ideal sa te gandesti sa faci o achizitie importanta de pe un anumite site. Nu pierde timpul, dar cauta sa faci cea mai echilibrata alegere.

Horoscop 8 iulie 2019 Pesti
Ai parte de o zi plina de nostalgie. Te gandesti in special la cei cu care nu mai ai cum sa intri in contact. Amintirile te chinuiesc, dar important este sa pui in valoare ce ai invatat de-a lungul unor momente importante. Chiar daca ai lucruri urgente de facut, nu poti sa te concentrezi asupra lor si este mai bine sa le amani decat sa faci lucruri doar de dragul de a fi facute. Trebuie doar sa intelegi ca, pentru tine, nu este o zi prielnica de pus la punct afaceri importante.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img