duminică, 19 mai, 2024

Horoscop iulie 2019. Ai parte de o luna plina de iubire si afectiune

Distribuie:

Publicat:

Iulie sau Cuptor este a saptea luna a anului in calendarul Gregorian si una dintre cele sapte luni gregoriene cu o durata de 31 de zile. Iulie incepe cu soarele in semnul Racului si sfarseste in semnul Leului.

Horoscop: Berbec: Primesti vesti bune in aceasta luna. Proiectele la care ai tot lucrat in ultima vreme ajung, in sfarsit, la final si este momentul sa te bucuri de reusita. In plus, ai o stare de bine pe tot parcursul lunii.

Taur: Apar tot felul de proiecte noi, fie ca este vorba de serviciu, fie ca este vorba pur si simplu de viata personala, unde vrei sa faci cateva schimbari. Incearca sa ai mai multa grija de sanatate.

Gemeni: Se anunta o luna plina de romantism. Daca esti intr-o relatia, aceasta evolueaza in directia potrivita, iar daca esti singur, este posibil sa cunosti pe cineva interesant. Simti fluturi in stomac si simti ca plutesti.

Rac: Luna aceasta este despre familie. Petreci mult timp alaturi de persoanele importante din viata ta si te bucuri de sustinere si de discutii pline de profunzime. In plus, te concentrezi pe dezvoltare personala.

Leu: Te concentrezi pe tot ce tine de relatie. Vrei sa discuti mai deschis in interiorul relatiei si sa te bucuri mai mult de timpul petrecut alaturi de sufletul tau pereche. Ai parte de o luna romantica si linistita.

Fecioara: Luna iulie se anunta o luna agitata, asta pentru ca asa iti doresti tu sa fie. Vrei sa duci la bun sfarsit toate responsabilitatile pe care le ai si, in plus, sa te ocupi si de problemele cu care se confrunta prietenii tai.

Balanta: Energia pozitiva este prezenta pe tot parcursul lunii. Te simti bine fizic si psihic si vrei sa folosesti toata aceasta energie la maximum. Este o luna in care te bucuri de calatorii si de experiente noi.

Scorpion: Petreci mult timp alaturi de prieteni. Mergeti in tot felul de excursii si petreceti timp de calitate impreuna. In plus, reusesti sa atingi un echilibru interiori care te ajuta sa te intelegi mai bine.

Sagetator: Luna iulie este despre odihna. Ai avut parte de un an foarte agitat si ai muncit din greu pentru fiecare lucru pe care ti l-ai dorit. Acum este momentul sa te relaxezi si sa te bucuri de liniste alaturi de persoanele dragi tie.

Capricorn: Luna iulie are doua parti pentru tine: una linistita si una plina de agitatie. In prima parte a lunii, te bucuri de relaxarea de care ai avut nevoie atat de mult, in timp ce partea a doua va fi una plina de responsabilitati si posibile conflicte cu familia.

Varsator: Ai parte de o luna plina de iubire si afectiune din partea celor din jurul tau. Esti in centrul atentiei, iar toata grija pe care o manifesti fata de persoanele importante din viata ta este rasplatita.

Pesti: Luna aceasta vrei sa petreci cat mai mult timp singur. Vrei sa te bucuri de liniste si sa reusesti sa te reconectezi cu aspiratiile pe care le ai. Simti ca te-ai indepartat de drumul pe care vrei sa mergi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img