Horoscop Neti Sandu 23 august 2018. Aceasta zodie face un pas major in relatie

0
55

Or sa ne ia prin surprindere vestile, oamenii care or sa ne iasa-n cale si felul in care or sa vrea sa ne vina in ajutor.

BERBEC

Voi va puteti intalni mai des cu prietenii la o sala de sport sau in aer liber sa faceti miscare, va duceti pe la evenimentele mondene. O sa va descurcati cu toate problemele pe care le-aveti pe cap, atat la serviciu, cat si acasa, faceti rost de niste bani si dati o fuga pe undeva la relaxare de maine.

TAUR

Viata de cuplu promite sa fie mai armonioasa, cu conditia sa fiti receptivi la dorintele partenerului, sa nu se simta singur, neinteles. Se pare c-o sa va bucurati de o reusita financiara, poate vindeti ceva, depuneti banii in banca sau va cumparati o casa, o masina, ce va lipseste.

GEMENI

O veste buna, o impacare, o declaratie de dragoste si se poate schimba ceva in bine, mai plecati si maine la un munte, o mare si o sa fie perfect. Poate va interesati la banca de un credit care v-ar ajuta sa va puteti muta impreuna cu fiinta pe care o iubiti, sa va intemeiati o familie, sa nu mai stati care incotro.

RAC

Cineva cu care v-oti fi certat e dispus sa treaca peste incident si sa reluati relatia de prietenie, de dragoste, de cuplu. E posibil sa luati ceva bani de undeva, poate vi se plateste o despagubire, va recuperati banii imprumutati cuiva si o sa va echilibrati financiar.

LEU
E cineva interesat de voi, sa va cunoasca si in alt cadru, intr-o escapada turistica la mare, la munte, intr-un city break. Se poate sa va bucurati de un succes in cariera, sa vi se ofere un fotoliu de sef si e de vazut daca veti reusi sa ramaneti impartiali, sa luati decizii corecte.

FECIOARA

Se poate sa fixati noi reguli de convietuire cu partenerul de cuplu si o sa conteze foarte mult ce este in interesul copiilor. Poate va trebui sa dati zor sa rezolvati niste restante la serviciu si sa va puteti apuca de lucruri noi care v-ar aduce bani si un plus de vizibilitate.

BALANTA

Poate reusiti sa va cumparati o masina, s-o scoateti de la reparat, daca mai poate fi salvata si sa aveti cu ce sa va deplasati in siguranta. Se poate sa vindeti o casa ori s-o reamenajati, sa zugraviti, sa le purtati de grija si parintilor care au nevoie, poate, de un tratament medical.

SCORPION

Poate vin rudele de prin alte tari si va fixati program de plimbari si vizite pe la prietenii comuni, la celelalte rude. O s-aveti de semnat acte, sa va-nscrieti intr-o competitie ca sa avansati pe scara ierarhica la serviciu, in cariera si sa sperati c-o sa luati mai multi bani.

SAGETATOR

E posibil sa incasati niste bani si sa dati o fuga, la sfarsit de saptamana in statiunea preferata, la distractie. Poate va-ntalniti la o cafea cu colegii de breasla sa schimbati idei, sa va expuneti viziunea despre un proiect pe care vreti sa-l lansati la apa din toamna.

CAPRICORN

Puteti apela, pentru recupera unor bunuri, la un avocat si sa pregatiti toate actele doveditoare sa mergeti la sigur. Voi puteti interveni cu mai multa convingere la sefi sa le cereti o semnatura, sa va dea ce v-au promis, o marire de salariu, o prima, ori alt gen de compensatii.

VARSATOR

E bine sa va menajati sanatatea, sa va duceti la un consult medical si sa urmati si indicatiile, tratamentul recomandate. Se pot incurca itele unei afaceri, dar pana la sfarsitul zilei sa le dati de capat si sa ridicati o miza financiara poate va luati si alti colaboratori sa lucrati la alt nivel.

PESTI

Un raspuns afectiv din partea cuiva care va iubeste si atmosfera de acasa, din viata de cuplu, se va schimba simtitor in bine. Se poate incheia cu bine o negociere, sa si semnati un contract si sa fiti acoperiti financiar, pentru o buna bucata de timp, un an si ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.