joi, 2 mai, 2024

Horoscop, vineri, 22 decembrie 2017. Leii aluneca pe panta pesimismului. Le zboara gandul la experientele neplacute din trecut

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 22 decembrie 2017. Leii aluneca pe panta pesimismului. Le zboara gandul la experientele neplacute din trecut

Horoscop 22 decembrie 2017 – Berbec
Esti tentat sa scotocesti in trecutul unor relatii care acum sunt mai calme si mai limpezi, fara sa ai un motiv bine definit si fara sa te gandesti la consecinte. Risti sa tulburi apele…

Horoscop 22 decembrie 2017 – Taur
Vrei sa revii la o situatie anterioara, una care iti era pe plac, pe plan profesional sau in familie. Ar trebui sa incerci sa afli ce parere au celelalte persoane implicate despre asta, poate ca nu vad lucrurile cum le vezi tu.

Horoscop 22 decembrie 2017 – Gemeni
Chiar daca trecutul iti inspira teama, nu ai de ce sa tragi concluzii pesimiste in legatura cu viitorul unor relatii care sunt foarte importante pentru tine.

Horoscop 22 decembrie 2017 – Rac
Incerci sa-ti amintesti episoadele triste din trecut, doar ca sa te convingi ca prezentul este mai bun. Exista insa si alte metode de a te incuraja, mai frumoase.

Horoscop 22 decembrie 2017 – Leu
Gandul iti zboara, fara sa vrei, la experientele neplacute din relatiile de parteneriat. Poti rezista acestei tentatii si o poti inlocui cu ganduri mai luminoase, daca faci un mic efort.

Horoscop 22 decembrie 2017 – Fecioara
Ar trebui sa lasi in urma experientele neplacute; ai extras din ele ce aveai nevoie, ti-ai invatat lectiile, asa ca nu mai ai motive sa ramai preocupat de ele!

Horoscop 22 decembrie 2017 – Balanta
Te pacalesti singur, daca ai impresia ca dragostea inseamna sa renunti la libertatea personala, la gusturile si la preferintele proprii.

Horoscop 22 decembrie 2017 – Scorpion
Vrei sa iti recapeti o anumita pozitie in familie, dar ai pierdut-o printr-o evolutie fireasca, asa ca asta ar insemna sa te opui mersului firesc al lucrurilor.

Horoscop 22 decembrie 2017 – Sagetator
Ar fi bine sa gasesti un echilibru intre trecut si viitor, adica sa te concentrezi pe ceea ce traiesti in prezent, inclusiv cand faci aprecieri privind calitatea unor relatii.

Horoscop 22 decembrie 2017 – Capricorn
Cu un ochi privesti spre trecut, cu celalalt, spre prezent, mai ales in chestiunile financiare. Esti tentat sa cauti mai multe surse de venit, dar fara sa iti asumi si eforturile necesare.

Horoscop 22 decembrie 2017 – Varsator
De la tine vine pesimismul cu care iti evaluezi propria existenta, nu din alta parte. Degeaba privesti spre partenerii de orice fel, ei nu au nici o contributie!

Horoscop 22 decembrie 2017 – Pesti
Esti foarte priceput la tot ce te invita ziua de astazi sa faci, adica sa lasi trecutul in urma si sa-ti protejezi viitorul prin decizia de a lasa lucrurile sa curga fara a incerca sa controlezi totul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img