sâmbătă, 4 mai, 2024

Horoscop zilnic, 17 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Vei atrage si mai multi simpatizanti gratie entuziasmului, bunei-dispozitii si pentru ca ai mereu zambetul pe buze. Inseninezi fetele tuturor.

Taur
Cooperezi foarte bine cu colegii de serviciu si asta va va aduce multe beneficii. Munca in echipa a fost intotdeauna rasplatita.

Gemeni
Ai zile cand nu scoti un sunet si zile ca acestea, cand te ia gura pe dinainte si spui lucruri pe care nu ti le doreai. Nu e neaparat rau, dar gandeste inainte sa vorbesti. O data ce ai spus ceva, nu mai poti remedia acest lucru.

Rac
Visezi cu ochii deschisi la vacanta si la cadourile de Craciun, in loc sa te concentrezi. Daca o mai tii tot asa, iti va fi atrasa atentia pana la urma.

Leu
Pentru ca esti un foarte bun ascultator, oamenii te plac instantaneu si se imprietenesc foarte repede cu tine. Nu este exclus sa cunosti oameni minunati.

Fecioara
Spre deosebire de Raci, poti face tot ce iti doresti, pentru ca vei avea o zi usoara, fara prea multe pe cap. Dupa ce termini ce ai de facut, te relaxezi cum poti.

Balanta
Te simti constrans de responsabilitatile familiale si vrei sa mai iei o pauza. Daca nu poti sa pleci fizic, vei face o calatorie imaginara in locuri pe care ti-ai dori sa le vizitezi.

Scorpion
Dupa ce ti-ai facut un prieten nou, vrei sa petreci cat mai mult timp cu el. Nu ca sa va cunoasteti, ci pentru ca iti place foarte mult compania lui.

Sagetator
Este timpul sa te implici in activitati creative, sau care sa te implice mai mult pe plan personal. Incearca meditatia, sau activitati de dezvoltare personala.

Capricorn
Sansele de reusita sunt foarte mari pentru ca te simti increzator in fortele proprii si puternic. Daca vrei sa vezi vreo schimbare, fii tu cel care misca lucrurile.

Varsator
Ai aceeasi stare de spirit precum Berbecii si reusesti sa transferi entuziasmul si energia ta tuturor celor care te inconjoara.

Pesti
Ajungi la o intelegere cu colegii si decideti ca spatiul de lucru are nevoie de imbunatatiri, la fel si programul de lucru. Veti purta o discutie cu managerul in curand.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img