duminică, 19 mai, 2024

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 – Ce aduce Soarele in Rac pentru zodii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop zilnic din 21 iunie 2019 vine cu eveniment astral important: Soarele intra in Rac unde va poposi pana la data de 23 iulie 2019. Soarele in Rac aduce oportunitati financiare pentru zodii, dar si surprize de suflet. Zodiile Rac si Fecioara sunt direct vizate de horoscopul zilei de vineri

Afla ce aduce Soarele in Rac pentru zodii

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 Berbec

Berbecii vor avea parte de surprize din partea prietenilor, ori informatii pretioase de la acestia. In dupa-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra in zodia Racului si va tranzita, pana pe 23 iulie avand repercusiuni asupra educatiei, mostenirii, asimilarea traditiei si raportarea la trecutul familiei prin care se (re) defineste. Frane in calea unor decizii domestice ori patrimoniale, dar si protectori importanti care vor oferi sfaturi si solutii bune necesare in zona muncii si a sanatatii. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 Taur

Soarele va intra in zodia Racului, pe care o va tranzita pana in dimineata zilei de 23 iulie si va pune intr-o lumina speciala ideea sau nevoia sustinerii unui examen. Nota generala va fi cea a autoevaluarii cu un accent special critic! Atentie sa nu va mai subevaluati sau autodescurajati. Unii nativi pot fi chemati la raport, dar vor reusi sa faca fata cu brio oricarei provocari. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 Gemeni

Gemenii au dei bune, destul de indraznete, dar insuficient consolidate prin precizie, adecvare la realitate si oportunitate. Totusie nevoie de o analiza atenta si lucida a premiselor. Soarele va intra in zodia Racului, pe care o va tranzita pana in dimineata zilei de 23 iulie influentand sectorul banilor castigati din munca proprie. Veti inregistra progrese imediate!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 Rac

Surprize sau informatii care pun pe ganduri, dar care nu trebuie sa fie luate prea in serios. Atentie ca flacara a sperantei, a dorintei sau a unui ideal in sufletul si in mintea persoanelor nascute in aceasta zodie si care, pentru doua saptamani de acum incolo, le vor indica gesturile necesare pentru a le pune in practica aceste initiative necesare destinului lor. Va puteti intalni sufletul pereche. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 Leu

Consultari cu prietenii, care le pot da solutii fanteziste, rupte de realitate. Sansa de a identifica solutiile necesare pentru a-si pune in aplicare planul de viata. Analizati toate evenimentele cu calm si luciditate, fara sa va entuziasmati prea usor si fara sa abandonati proiectul zicand ca rezolvarea planului e complicata si de lunga durata.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 Fecioara

Soarele va ramane in zodia Racului pana pe 23 iulie, ceea nu va constitui un factor astral eliberator, dimpotriva, va consolida, prin experiente si concluzii noi de viata, intreaga voastra atitudine fata de cei apropiati si de proiectele pe care le sustin se va schimba. De asemenea, vor aparea si situatii inedite la locul de munca. Succesul e de partea voastra!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 Balanta

Soarele va intra in zodia Racului si va influenta pana in dimineata zilei de 23 iulie casa a X-a a ridicarii in rang fara ca prin asta sa-si poata exprima intregul potential benefic din cauza celor douasprezece opozitii care se vor alcatui pe axa Rac/Capricorn si care vor ridica piedici serioase in calea afirmarii lor. Totusi, Balantele pot face fata blocajelor ce vor aparea in viata lor, atat pe plan profesional, cat si personal!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 Scorpion

Se evidenta aspectele fundamentale legate de crez, convingeri, atitudini, constiinta, interese socio-profesionale majore. De asemenea, Sorpionii vor avea parte de surprize legate de familie sau de regimul domestic. Pot auzi de o casatorie sau chiar o pot propune ei! 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 Sagetator

Apar multe informatii interesante, vesti contradictorii, schimburi de cuvinte in doi peri intre soti sau intre parteneri. Soarele va intra in zodia Racului si va alimenta o stare de ostilitate si de intoleranta nascuta din interesele materiale clar exprimate si, probabil, justificate, care ii motiveaza pe Sagetatori sa lupte in continuare si sa nu cedeze. Dreptatea e de partea lor, dar trebuie sa lupte sa isi demonstreze ipotezele!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 Capricorn

Capricornii se vor mentine ferm pe pozitie, iar aceasta atitudine se va consolida dupa 21 iunie, cand Soarele va intra in zodia Racului. Sunteti predisusi sa alimentati dispute, iar sansele de impacare nu se intrevad pana la toamna. Totusi astrele le aduc Capricornilor si mici surprize financiare, salariale sau legate de regimul muncii platite in indiferent ce forma.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 Varsator

Varsatorii vor putea avea tulburari gastrice, metabolice, pancreatice, abdominale, osoase sau reumatismal. Soarele va radicaliza si va bate in cuie, pana la iarna, niste situatii la locul de munca care ii dezavantajeaza in mod evident. Spre finalul zilei apar si momente agreabile, de revenire la o buna forma mentala si/sau intelectuala. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 iunie 2019 Pesti

Pestii au tendinta de se elibera de povara unor ganduri si a se dedica unor preocupari noi, incitante, provocatoare. S-ar putea sa descopere diverse conflicte care mocnesc in jurul lor, in special in planul familial, dar trebuie sa aiba incredere ca totul se va ispravi iar ei vor iesi invingatori. Se stie ca Pestii pot aluneca usor din orice situatie care nu-i avantajeaza si pot sa-si sustina ferm pozitia si convingerile!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img