duminică, 19 mai, 2024

„Ți-ai pus toate pozele, dar Petrică nu-i niciunde”. Niculina Stoican, acuzată că l-a uitat pe Mîțu Stoian, la scurt timp după moartea acestuia

Distribuie:

Publicat:

La scurt timp după moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîțu Stoian, care a îngenuncheat de durere întreaga Românie, relația de prietenie dintre artist și Niculina Stoican a fost pusă la îndoială. În jurul prieteniei acestora s-au iscat multe controverse, iar totul a culminat cu declarațiile lui Doru Gușman, potrivit cărora regretatul interpret de muzică populară ar fi fost dat afară de la Ansamblul folcloric unde cânta la ordinele Niculinei.

Aceasta a infirmat zvonurile, ba chiar a susținut sus și tare că ea și artistul erau foarte buni prieteni și, deși au avut parte și de divergențe de-a lungul timpului, în continuare erau amici și nu exista rivalitate sau dușmănie între ei. 

Pe rețelele de socializare, Niculina Stoican este foarte activă și aproape că nu trece o zi fără să nu posteze ceva. Ultimele imagini de pe pagina ei de Facebook au împărțit internetul în două: cei care au felicitat-o și cei care au pus-o la zid.

Artista a postat un colag de imagini cu persoane dragi care i-au fost alături de-a lungul timpului. „Mă bucur că SUNT! Ce fericire să poți privi în urmă cu mândrie”, a scris aceasta la descrierea imginilor. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img